Legea impune încheierea asigurării auto obligatorii pentru toți proprietarii de mașini, dar și încheierea asigurării de locuință pentru proprietarii apartamentelor, caselor sau garsonierelor. Fie că este vorba de un RCA sau de un PAD, oamenii au nevoie să fie la curent cu cele mai noi și mai ieftine oferte de asigurări. Pe site-ul calculator.okasig.ro cele mai mici prețuri pentru asigurările RCA, PAD sau de călătorie sunt disponibile, iar încheierea unei polițe nu mai înseamnă căutarea unui agent de asigurări.
Okasig este compania specializată în asigurări online încă din anul 2007, acționând în domeniu și oferind polițe complet compatibile cu mașina sau cu locuința la care se dorește încheierea acestora. Asigurarea nu numai că are un preț mic, ci are și cel mai simplu și securizat sistem de plată prin EuPlatesc.ro. Totodată, pentru asigurările care depășesc o anumită valoare, suportată de client, acestea pot fi plătite în rate fără dobândă.

Nicicând nu a fost mai simplu pentru șoferi și proprietarii de locuințe să evite amenzile și neplăcerile, deoarece prețurile asigurărilor pot fi comparate astfel încât oamenii să găsească cel mai bun raport calitate-preț, iar livrarea este gratuită oriunde în România.
Pentru câțiva euro pe an, casa este asigurată în cazul catastrofelor precum cutremure, inundații și alunecări de teren și pentru câteva sute de lei (sau mai mult, în funcție de tipul mașinii), proprietarii sunt asigurați în cazul accidentelor sau incidentelor neplăcute. Cei care pleacă în călătorie vor avea nevoie de asigurare medicală, dar și de asigurarea bunurilor, astfel că pot sta liniștiți alături de cei dragi, bucurându-se de liniște și de relaxare. Asigurarea este primită pe e-mail îndată ce plata este confirmată. Tarifele de asigurări recente obținute prin OK ASIG sunt competitive; fie că sunt încheiate polițe la Asirom, Euroins, Gothaer sau Generali, satisfacția va fi garantată.

Parteneriatele sunt încheiate atât cu firmele mai sus menționate, cât și cu Garanta, Allanz sau City, Ergo sau Omniasig, pe o platformă complet securizată. În următoarea zi de la încheierea asigurării și plata acesteia, curierul o va aduce la ușă sub formă de poliță.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Calculator.okasig.ro