Cafeaua este licoarea magica fara de care diminetile adultilor ar fi mult mai amare, zilele mai grele si provocarile mai dificile. Magazinul online cafemagia.ro ofera pasionatilor de cafea, celor care nu isi imagineaza dimineata si chiar viata fara acest lichid care le confera mai multa incredere in sine, mai multa tarie de a face fata provocarilor de zi cu zi, cafea si aparate de cafea la cel mai bun raport calitate-pret!

Magazinul online are oferte de nerefuzat la aparatele de cafea pentru acasa, aparatele profesionale, la cafea si produse vending precum si la ceaiuri, ceainice si accesorii. Acest magazin online se invarte in jurul ideii de a ajuta oamenii sa investeasca in produse de calitate, cu ajutorul carora sa aiba o experienta placuta, chiar de la primele ore ale diminetii. Oferta magazinului Café Magia se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, celor care au nevoie de un aparat profesional de cafea pentru birou sau pentru firma pe care o reprezinta.

Colaborarea cu acesti profesionsiti se va dovedi de bun augur, produsele profesionale incluzand espressoarele de cafea capsule, espressoarele clasice, automate de cafea, cappuccinatoare, precum si accesorii si produse de intretinere. Achizitionarea produselor este foarte simpla si eficienta: clientii vor primi acasa produsele comandate renuntand la consumul inutil de timp, bani si efort investit in cautarea acestor produse. Comertul traditional este inlocuit de cel online. Magazinul Café Magia ofera o modalitate simpla de informare, cautare si achizitionare a aparatelor de cafea si a produselor conexe.

Este necesara inregistrarea clientilor in magazinul online, adaugarea produselor in cosul virtual, plasarea comenzii si confirmarea acesteia, urmata de livrarea propriu-zisa. A deschide un cont online in acest magazin online este o operatiune simpla, care necesita numai introducerea unor date de livrare si de identificare si retinerea unei parole. Clientii care au un cont deschis afla primii care sunt produsele ce beneficiaza de reduceri si de cadouri speciale, primesc informatii utile din lumea cafelei si nu mai trebuie sa introduca iar datele personala la comenzile urmatoare.

Timpul maxim de livrare a produselor de pe stoc este de 1-4 zile lucratoare, dupa care clientii se pot bucura de ceea ce au comandat si de gustul unei cafele fine.