Cadourile reprezinta inca un motiv de ingrijorare pentru cei mari si cei mici. Ori de cate ori se apropie o aniversare si nu stiu ce sa le cumpere celor dragi, intervine necesitatea de a cumpara ceva deosebit, ceva pe care aniversatii chiar sa il poarte. In magazinul online cadoulchic.ro sunt disponibile ceasuri de dama, barbatesti dar si unisex, bijuterii fashion pentru ea, genti si portofele, cravate din matase naturala dar si accesorii si decoratiuni interioare.

Produsele apartin celor mai renumite branduri de pe piata, precum Curren, Geneva, Swidu, Winner sau Womage iar preturile incep de la 10 lei pana la 300 de lei. Preturile sunt accesibile pentru persoane de toate varstele si categoriile sociale. Un ceas poate fi cumparat pentru cateva zeci de lei, la fel ca si un set de cravata, batista si butoni din matase naturala. Livrarea produselor este nu numai prompta si rapida, ci si gratuita pentru produsele a caror valoare depaseste 150 de RON. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica, vor fi suportate taxele de curierat sau prin Posta de catre client. Livrarea are loc in cateva zile lucratoare, indiferent de anotimp si de conditii, pentru ca nimeni sa nu intarzie cu livrarea cadoului.

Achizitionarea produselor este simpla si rapida: dupa adaugarea produsului sau produselor favorite in cosul de cumparaturi, se va finaliza comanda, se va confirma telefonic si apoi clientul va astepta expedierea la domiciliu. Fiecare produs este insotit si de o fotografie si de o scurta descriere, astfel incat clientii sa stie exact ce urmeaza sa comande.

In cazul in care comanda nu corespunde asteptarilor si exigentelor clientilor, poate fi returnat explicand motivele care au dus la luarea unei asemenea decizii. Returnarea va fi facuta in acelasi mod prin care a fost primita comanda, costul fiind suportat de clientul care solicita returul. Asadar, cumpararea cadourilor nu mai este o corvoada ci o joaca de copii care se face usor, folosind doar un dispozitiv de ultima generatie pentru a intra in magazinul online Cadoul Chic.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Cadoulchic.ro