Buenobia.ro este un magazin online specializat in comercializarea extensiilor de par natural. Orice doamna sau domnisoara care cauta un anumit model sau o anumita nuanta de par pe care I pot atasa celui natural care are un aspect uscat, fragil, care este prea subtire, are ocazia de a comanda online produsele pentru obtinerea parului bogat mult visat. Femeile preocupate de modul in care arata, cele care tin la imaginea lor, cele curioase sa incerce lucruri noi sau femeile care trebuie sa arate impecabil la locul de munca sau la un anumit eveniment trebuie sa ia in calcul achizitionarea unor extensii de par natural.

Echipa Buenobia are oferte si propuneri inedite, idei de coafuri spectaculoase, culori frumoase si ofera chiar si consiliere in alegerea tipului potrivit de extensii. Fiecare produs achizitionat vine “la pachet” cu un certificat de garantare a calitatii astfel incat clientele sa fie multumite si sa se bucure de un par bogat la un pret avantajos, fara a fi necesara vizita la salon.

Parul folosit la fabricarea extensiilor este natural, de cea mai buna calitate, livrarea este efectuata in conditii foarte avantajoase in doar 24 de ore in orice localitate din tara iar clientele sunt foarte multumite in urma alegerilor facute! Pe langa extensiile de par, clientii pot alege si cozile din par natural, care se potrivesc cu culoarea parului, cozi simple, de lux, gold sau VIP pentru coafuri demne de o vedeta!

Returnarea produselor este posibila in maxim 14 zile de la primirea comenzii, in conditiile in care cozile si extensiile nu sunt purtate, coafate sau spalate. Extensiile de par nu distrug parul natural, se pot aplica pe un par mediu, iar aplicarea nu este deloc dureroasa. In plus, pentru evenimente si nu numai, extensiile pot fi coafate, avand rolul estetic de adaugare a volumului si lungimii podoabei capilare. Orice femeie se va simti mult mai apreciata si mai frumoasa cu extensiile de par potrvite! Costurile nu sunt extravagante insa coafurile care se pot obtine in urma aplicarii extensiilor, da! Extensiile de par pot face orice femeie fericita reprezentand totodata si un cadou ideal!

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Buenobia.ro