Magazinul online Bsbfashion.com/ro/ro/ caracterizeaza femeile, tinere, stilata, care iubesc moda si doresc sa se simta atractive, care ofera o experienta de cumparaturi unica, femeile care stiu sa investeasca in look-ul lor. Cu peste 36 de ani de activitate, compania BSB fashion este in topul companiilor in domeniul modei pentru femei, vand o retea extinsa de peste 105 magazine. Sediul central al companiei este situat in Atena insa si in Romania exista o retea extinsa de magazine.

Femeile cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani care adora moda si sa fie la moda, care au un stil de viata modern si isi doresc sa isi exprime feminitatea si personalitatea prin alegerile vestimentare o pot face gratie produselor comercializate in acest magazin online. Livrarea produselor este efectuata in maxim 6 zile lucratoare iar pentru cumparaturi de peste 350 de lei, trabsportul este gratuit.

In afara de articolele vestimentare, magazinul BSB ofera clientelor si accesorii dar si posibilitatea de a face cele mai frumoase cadouri doamnelor si domnisoarelor cu ocazia unei aniversari. Comanda se plaseaza simplu si rapid: clientele isi fac un cont, adauga produsele in cosul de cumparaturi virtual, completeaza informatiile de expediere si de facturare, finalizeaza si confirma comanda, selecteaza metoda deplata si accepta termenii de utilizare.

Clientele pot plati numerar la livrare, in sistem ramburs, prin card de debit sau de credit, sau prin PayPal. O comanda poate fi anulata atat timp cat statutul permite acest lucru, in maxim 2-3 ore de la initierea acesteia.

Asadar, comandarea unui produs marca BSB din acest magazin este mai simpla decat ar crede doamnele si domnisoarele, returnarea este si mai simpla, in cazul in care podusele nu se potrivesc exigentelor clientelor cu garantia primirii banilor inapoi. Iar produsele sunt de cea mai buna calitate, avand modele deosebite, moderne si potrivite clientelor tinere.