Magazinul online bricomax.ro comercializează articole de bricolaj, produse pentru casă și grădină. Scule și unelte (precum polizoare, bancuri de lucru), mașini de tuns iarba, motocoase, pompe sau aparate cu presiune, aspiratoare profesionale, aparate de sudură, compresoare auto sau chiar generatoare de uz general se găsesc în gama diversificată de produse vândute de bricomax.ro. Grătare, produse ce țin de bucătărie și servire, climatizare și încălzire, se găsesc la fel de bine, la un click distanță pe site. De asemenea, electrocasnice, aparate profesionale de curățat sau detergenți sunt alte articole ce intră în oferta magazinului online.

Pe lângă gama largă de produse, amintim și alte beneficii: livrarea rapidă a coletelor și garanție la toate produsele. Aveți posibilitatea de a deschide pachetul la livrare și de a achita ramburs sau cu cardul. Pe site-ul magazinului, veți găsi o secțiune de „Opinii clienți” în care veți putea citi părerile cumpărătorilor și experiențele acestora cu magazinul.
Pentru a-și păstra clienții fideli, magazinul oferă periodic vouchere cadou. Transportul coletelor se face prin intermediul serviciului rapid de curierat Urgent Cargus, care vă percepe o taxă suplimentară de 22 de lei.
Conform legistlației în vigoare, aveți dreptul de a returna produsele comandate fără a invoca vreun motiv în termen de 14 zile de la data primirii coletului.