Pentru cei care doresc sa isi decoreze locuinta, pentru persoanele care au nevoie de un ajutor de nadejde in reamenajarea casei lor, magazinul online BricoMall se va dovedi un partener de nadejde. Aici vor gasi atat utilaje pentru constructii, accesorii pentru casa si gradina, unelte si scule, electrice, echipamente de protectie, cat si alte produse ce se incadreaza in acest doemniu. Din categoria utilajelor pentru constructii comercializate fac parte generatoarele de curent electric, compresoarele de aer, aparatele de spalat cu presiune, redresoarele auto, electroplanele, aerotermele, dar si motoarele, malaxoarele, motopompele, aparatele de sudura si aspiratoarele industriale. Din categoria casa si gradina fac parte utilajele pentru gradina, mobilier de gradina, zdrobitoare, unelte, accesorii, echipamente, sisteme de tratare a apei. Echipamentele de masura si control includ multimetrele digitale, uneltele de masura, telemetrele digitale, precum si alte instrumente importante. Pentru ca se pune accent si pe protectie, Bricomall comercializeaza echipamente de protectie a corpului, a capului, a picioarelor, dar si produse de semnalizare rutiera, de alpinism utilitar si diferite alte dispozitive.

Dupa inregistrarea pe site, clientii pot comanda cu doar cateva click-uri si scule electrice profesionale si semiprofesionale, chei, menghine, clesti, surubelnite, foarfece, ciocane, dalti, bancuri de lucru, rulete de masura, iar lista poate continua. Nu in ultimul rand, profesionistii ofera si o gama variata de cabluri si conductori electrici, conectori si aparataj.

Raportul calitate-pret al produselor comercializate este foarte bun, iar existenta aplicatiei bricomall pentru mobil ofera clientilor un avantaj in vederea achizitionarii rapide si eficiente a produselor necesare. Dupa plasarea si confirmarea comenzii, aceasta este livrata la domiciliu in doar cateva zile lucratoare prin intermediul curieratului. Cu peste 10000 de produse de redecorare a casei si oferte noi in fiecare zi pentru construirea de noi locuinte, BricoMall isi asteapta clientii cu utilaje pentru constructii, pentru gradina, scule, accesorii, bormasini, dar si o gama variata de generatoare, polizoare si alte produse specifice.

Cei care doresc sa devina furnizori pot completa un formular cu informatii persoanel si informatii despre compania pe care o reprezinta si se pot incadra in partenerii BricoMall.