Un magazin online destinat persoanelor care doresc sa faca schimbari in locuinta si in viata lor, Bricodepot.ro isi prezinta produsele si serviciile tuturor celor interesati. Clientii noi dar si clientii fideli, cei care au un magazin Brico in oras sau nu beneficiaza de acest privilegiu sunt asteptati pe site-ul foarte bine pus la punct unde vor gasi obiecte de amenajare a bucatariei, dar si a altor incaperi, produse necesare depozitarii, produse electrice, de feronerie, de iluminat, accesorii de gradina dar si unelte si vopsele.

Totodata, Bricodepot ofera clientilor si produse necesare pentru iluminat, incalzire si racire, precum si instalatii, produse de tamplarie, materiale de constructii, placi ceramice si parchet dar si decoratiuni de Craciun. Din oferta magazinului nu lipsesc cadourile pentru domnii care lucreaza in domeniul constructiilor si amenajarilor precum si a domnilor care executa mici lucrari acasa sau la prieteni.

Brico Depot Romania face parte din grupul Kingfisher, compaia internationala cu mii de magazine in peste 10 tari din Europa. In anul 2013 Brico Depot achizitiona lantul de magazine Bricostore din Romania si in timp transformarea a fost spectaculoasa astfel incat acum se poate spune ca aceasta este un magazin complet, atat din punct de vedere al produselor comercializate cat si al preturilor mici. Stocurile sunt in general disponibile in cantitati industriale iar clientii care nu stiu ce si cat le trebuie pentru a-si amenaja locuinta, exista o echipa de vanzari care sa ii consilieze.

Brico Depot incearca sa isi indeplineasca toate obiectivele si sa ofere clientilor produse si servicii la cel mai bun pret, accesibile tuturor, o gama variata de produse dar si sfaturi utile iar rezultatul final sa fie extrem de placut si de apreciat. Cum pot face clientii achizitii din cadrul acestui magazin? Simplu! Isi fac un cont, se autentifica, adauga produsele necesare in cosul virtual, finalizeaza si confirma comanda, efectueaza plata prin card bancar sau numerar la livrare sau aleg sa aplice online pentru cardul Brico Depot si totul este aranjat, mai ramane transportul care se face in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii direct la domiciliul clientului!

Magazine Brico Depot: București, Arad, Brăila, Brașov, Călărași, Constanța, Drobeta, Focșani, Oradea, Pitești, Ploiești, Suceava.