Parintii ai caror copii sunt pasionati de LEGO stiu cat de importanta este achizitionarea unui set nou, fie ca este o ocazie deosebita sau nu. Jucariile LEGO se adreseaza copiilor inteligenti, care doresc sa isi puna mereu mintea la contributie, care vor nu doar sa se joace ci si sa creeze, sa dea nastere unor povesti extraordinare. Magazinul online Brickdepot.ro ofera parintilor oportunitatea de a comanda orice fel de LEGO pentru toate categoriile de varsta, pentru copiii pasionat de aceasta activitate atat de antrenanta pentru minte.

Seturile LEGO comercializate include Lego Harry Potter, Extra, Friends, Movie, Duplo, City, Technic, Disney, Elves, Ideas, Classic, Batman si lista poate continua. Concret, clientii pot gasi un set lego pentru toate preferintele copiilor. Parintii isi pot ajuta copiii sa creeze si sa dea viata setului Lego, devenind o activitatea placuta si relaxanta pentru intreaga familie si un mod de a conecta membrii acsteia.

Brick Depot are o traditie de peste 6 ani pe piata din tara, find primul magazin online certificat LEGO. In magainele din mall-urile din toata tara, copiii au ocazia de a interactiona cu alti copii pasionati de aceasta activitate, au oportunitatea de a se juca si de a se decide asupra produselor pe care urmeaza sa le achizitioneze. Online, lucrurile sunt mai simple: parintele acceseaza site-ul Brick Depot cu copilul langa dispozitiv, ii prezinta variantele si iau impreuna o decizie. Daca setul LEGO se doreste a fi un cadou, atunci cu certitudine parintele va lua decizia singur, bazandu-se pe preferintele copilului.

Pentru a comanda un set sau piese LEGO, clientii trebuie sa isi creeze un cont online, sa se autentifice, sa adauge produsul sau produsele dorite in cosul virtual si sa confirme. Dupa ce acest pas este indeplinit, are loc livrarea produselor in doar cateva zile lucratoare iar copiii vor fi fericiti si vor avea o noua preocupare.

Livrarea produselor comandate din magainul Brick Depot este realizat prin intermediul serviciilor de curierat rapid si ridicarea gratuita din magazine. Plata se poate face in sistem ramburs, online cu cardul sau prin transfer bancar iar in cazul in care produsul nu corespunde cerintelor sau exigentelor clientilor ori prezinta defectiuni, poate fi returnat in conditiile legii.