Foarte multe persoane aleg sa isi faca un card si un cont la BRD, una din cele mai serioase banci din tara, care ofera clientilor multiple oportunitati de creditare, de economisire, de gestionare a veniturilor din salarii. Brd.ro este locul perfect unde clientii acestei banci isi pot exprima dorinta de a-si cumpara o casa, de a incepe un credit, de a-si refinanta creditul, de a beneficia de un pachet pentru cei care lucreaza sub forma de PFA sau au o profesie liberala, de a-si gestiona salariul, alocatia, pensia. Acest site este usor de accesat atat de pe mobil, cat si de pe laptop sau tableta, este locul in care clientii pot primi sfaturi, pot vedea care este cursul valutar, pot gasi o agentie in apropiere de locatia lor, pot solicita initierea unui card, a unei asigurari de viata, a unui cont de economii si investitii sau a unui credit. In plus, fiind una din cele mai cunoscute banci din Romania, BRD da dovada de respect fata de clienti si de nevoile acestora, de performanta financiara si comerciala dinamica, oferindu-le oportunitatea de a-si gestiona mai bine finantele.

Aplicatia de pe site estevotata ca fiind produsul anului, iar comisioanele si toate detaliile financiare sunt prezentate integral, fara a fi ascunse clientilor. Fara indoiala, cei care inca nu detin un cont curent vor dori sa deschida unul pornind chiar din mediul online, alegandu-si varianta ideala si consultand toate detaliile pe care le ofera specialistii pe site. In general, cardurile Visa si Mastercard de la BRD au acoperire nationala si internationala, fiind recomandate celor care calatoresc mult, dar si celor care doresc sa isi gestioneze veniturile in tara, sa faca cumparaturi folosind cardul, sa economiseasca, sa obtina un credit, sa plateasca facturi fara a mai iesi din casa.

Pe site clientii au oportunitatea de a accesa un calculator de credite, de a consulta cu exactitate tarifele si comisioanele, de a consulta cursul valutar si de a se simti in siguranta stiind ca banii lor sunt in siguranta. Pentru mai multe detalii, specialistii BRD le stau la dispozitie clientilor cu varianta BRD Chat rapida si usor de folosit.