În anul 2010 s-au pus bazele magazinului online Bravosport.ro, devenind cu trecerea timpului, un outlet cu încălțăminte, haine și echipament sportiv. De la bun început s-a dorit ca gama de produse să fie una variată pentru a satisface cerințele iubitorilor de sport, iar raportul preț-calitate să fie cel mai bun de pe piață, astfel că, Bravosport.ro este, în prezent, cel mai mare retailer online de echipament sportiv din țară, diversificând în permanență gama de produse.

Magazinul online a progresat și el odată cu creșterea numărului de clienți și evoluția pieței, toate produsele comercializate fiind la standardele Uniunii Europene.
Gama de produse cuprinde peste 90 000 de articole pentru bărbați, femei sau copii, Bravosport.ro fiind un distribuitor oficial, ce oferă prețuri accesibile la branduri precum Joma, Nike, Adidas, Converse, Everlast, Lee Cooper, Pepe Jeans, Puma sau Reebok. Astfel, Bravosport.ro comercializează echipament sportiv original, zona 1, se remarcă prin existența ofertelor promoționale periodice și prin prestarea de servicii profesionale.

Echipa din spatele magazinului este îndreptată înspre nevoile cumpărătorului, fapt care reiese din seriozitatea și promptitudinea fiecărui angajat. Magazinul online tratează fiecare comandă cu atenție, iar fiecare membru al echipei își cunoaște bine atribuțiile și se asigură ca fiecare articol comandat este potrivit pentru nevoile cumpărătorului și că va fi livrat în timpul promis.
Prin urmare, Bravosport.ro garantează consultanță în alegerea mărimii potrivite, livrarea rapidă în orice localitate din țară și dreptul de returnare în termen de 14 zile de la achiziție. Livrarea coletelor se face prin intermediul serviciilor de curierat partenere Fan Curier, DPD Curier sau Urgent Cargus.