Un magazin online cu oferta completă în domeniul accesoriilor și produselor de îngrijire, Brasty.ro se adresează deopotrivă doamnelor și domnilor care țin foarte mult la felul în care se prezintă la job, la cursuri, la un eveniment sau poate chiar la piață. A colinda magazinele de specialitate nu reprezintă chiar o idee foarte bună, deoarece oamenii riscă să piardă timp și să nu găsească ceea ce își doresc. În schimb, online, clienții pot vizualiza mai multe obiecte de acest gen, în liniște, fără a fi stresați de timp sau de faptul că magazinul se închide. Fiecare produs este descris în mod complet, cu dimensiunile corecte, garanția oferită, culoarea disponibilă, materialele din care este realizat, plus o fotografie cât mai reușită, în funcție de care clienții își pot face o părere dacă vor comanda sau nu.

După ce produsul sau produsele sunt alese, acestea intră direct în coșul de cumpărături, iar odată finalizată, comanda este livrată direct la domiciliul clientului unde, dacă acesta constată că nu se încadrează în cerințele sale (sau că prezintă o urmă de deteriorare), o poate returna în termenul precizat pe site. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea sa.
Din magazinul online Brasty.ro, oamenii pot cumpără ceasuri, parfumuri, genți și produse pentru îngrijirea părului. Ceasurile aparțin unor producători de renume precum Hugo Boss, Calvin Klein, Michael Kors sau Festina, dar și alte mărci de succes, cunoscute în țară și în străinătate. Parfumurile și cosmeticele aparțin și ele mărcilor bine cunoscute Wella, Goldwell, Davidoff sau Clinique. Toate produsele sunt originale, vin însoțite de garanție și reprezintă o alegere perfectă pentru cei care urmează să le utilizeze.

Prețurile competitive, produsele nefalsificate, aromele incitante și vibrante, designul îndrăzneț și totodată jucăuș sunt atuuri ale profesioniștilor ce reprezintă magazinul Brasty. În secțiunea Întrebări frecvente, clienții se pot lămuri asupra neclarităților pe care le au în ceea ce privește comandarea sau utilizarea accesoriilor și produselor cosmetice. Costul de transport este de 16 lei, iar dacă selectați metodă de plată la livrare se vor mai adăuga încă 3 lei.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Brasty.ro