In fiecare locuinta si in fiecare firma, indiferent de marime, este nevoie de produse de curatenie si de detergenti. Practic, detergentii reprezinta o necesitate deoarece fara astfel de produse mizeria ar scapa de sun control, iar bacteriile si microorganismele daunatoare ar invada atat spatiul de locuit, cat si cel de lucru, lucru deloc in avantajul sanatatii. Din fericire, exista un magazin online de unde oamenii care sunt interesati sa isi imbunatateasca calitatea vietii, precum si cei care pun foarte mare accent pe curatenie. Site-ul https://bozo.ro/este locatia ideala de unde oamenii isi pot comanda detergenti, odorizante de baie, pachete intregi cu produse de curatenie si chiar produse la promotie. Fondata in anul 1995 in Ramnicu Valcea, compania Bozo si-a extins activitatea si inmediul online, unde zilnic sute de clienti calca pragul virtual al magazinului si isi comanda produsele de curatenie de care au nevoie. Firma nu numai comercializeaza produse de curatenie, ci le si produce. De la detergenti de rufe, detartranti, odorizanti, balsamuri, solutii anti-calcar sau anti-rugina, solutii de curatare pentru baie, inalbitori de rufe, uleiuri naturale, pana la sapun lichid, toate sunt disponibile la cel mai bun raport calitate-pret in mediul online.

Produsele sunt elaborate in laboratoarele proprii si se acorda o mare atentie retetei folosite, astfel incat acestea sa fie in conformitate cu normele de siguranta si cu regulamentele la cel mai inalt nivel de siguranta. Comanda produselor se lanseaza simplu si rapid, prin simpla adaugare a acestora in cosul virtual si prin finalizarea comenzii. Plata se poate face direct cu cardul sau ramburs la primirea coletului. Pentru comenzi care depasesc valoarea de 250 de lei, transportul este gratuit. In caz contrar, va costa 20 de lei transportul prin intrermediul curieratului rapid care nu va dura mai mult de 2 zile lucratoare.

Clientii se vor bucurade produse certificate ISO 100% de calitate superioara, cu drept de retur de 14 zile calendaristice, in cazul in care nu sunt multumiti de orice detaliu al comenzii. De acum, sesiunile lungi de cumparaturi in hypermarketuri au luat sfarsit! Clientii au posibilitatea de a investi in produse de inalta calitate din oferta magazinului online https://bozo.ro/.