Magazinul online de cadouri Borealy.ro pune la dispoziția clienților săi cele mai frumoase cadouri și bijuterii de bună calitate, din materiale prețioase, ai căror furnizori sunt aleși pe criterii de calitate și experiență. Se acordă garanție la toate cadourile prezentate pe site, iar modalitățile de a comandă sunt foarte simple pentru clienți din toate colțurile țării. Atunci când se apropie o aniversare, o onomastică sau un eveniment deosebit și oamenii sunt în pană de idei pentru a face cel mai reușit cadou, magazinul Borealy vine în sprijinul acestora cu o gamă foarte variată de inele, coliere, brățări, cercei, poșete, practic tot ce îmbină eleganța cu stilul deosebit. Pentru comenzile de peste 200 de lei, livrarea este gratuită, iar cei peste 50.000 de clienți se declară mulțumiți de serviciile și produsele acestui magazin, dovadă fiind mărturiile și testimonialele afișate pe site.

Bijuteriile sunt principala atracție a site-ului, fie că este vorba de bijuteriile de damă, de bărbați, pentru copii sau mirese, bijuteriile din aur, argint, cu perle sau pietre prețioase. De asemenea, cadourile pentru femei includ genți, poșete, ceasuri, portofele, rucsacuri, eșarfe, decorațiuni pentru casă, cutii de bijuterii sau de ceasuri, instrumente de scris, icoane, seturi de cafea și de ceai ce aparțin unor branduri renumite precum Nina Ricci, Parker sau S T Dupont. Pentru domni, cadourile disponibile includ curele, portofele, butoni, ceasuri, cravate, borsete și serviete, instrumente de scris, încălzitoare de cognac, carafe și decantoare, business desk-uri de la branduri de renume precum Hugo Boss, Chinelli sau Montegrappa. Există o gamă variată de cadouri personalizabile deopotrivă pentru doamne și pentru domni.

Borealy a luat naștere din dorința unor oameni de bună-credință de a oferi șansa tuturor să facă un cadou reușit, altul decât o banală cămașă sau eșarfă, decât un produs ieftin care este uitat într-un colț, pe o etajeră sau expus numâi când persoana care l-a dăruit vine în vizită. Cadourile sunt livrate în timp util, astfel că nimeni nu va întârzia la petrecere sau să facă o surpriză celor dragi din cauza serviciului de livrare! Transport gratuit la comenzile de peste 200 lei. Toate produsele afișate pe site beneficiază de o garanție de 12 luni.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Borealy.ro