Books-express.ro este, asa cum spune si numele domeniului, un site care comercializeaza carti acoperind o gama extinsa de domenii de la cartile stiintifice si pana la beletristica si carti pentru copii. Acum aproximativ 7 ani a inceput frumoasa poveste Book Express. Pana in momentul in care si-au inceput viata profesionala, cei doi fondatori ai afacerii au stat intre cartile care le-au definit personalitatea. Alaturi de Books-express fondatorii au redescoperit cartile si si-au descoperit talente nebanuite. De la simplele confirmari de comenzi, cei doi s-au transformat in librari personali pentru tot mai multi oameni interesati de carti.

Cumparatorii de pe Book-express au cele mai variate profesii si pasiuni, dar si o gama larga de proiecte si teme de interes. Elementul comun al acestor cumparatori este respectul vis a vis de profesia lor. Toti cumparatorii sunt pasionati de ceea ce fac si au mereu curajul de a iesi din zona lor de confort. Notiunea de librar personal a fost inspirata de toate aceste principii si s-a dezvoltat frumos in jurul nevoii de servicii complete puse la dispozitia clientului pe intreaga durata a comenzii si dupa aceea.

Magazinul online ofera o platforma personalizata, in care rafturile sunt configurate in functie de categoriile de interes, si unde fiecare cumparator are acces la noutati, newslettere cu promotii, cataloage inspirationale si recomandari. Cu ajutorul proiectului #UnCapitolPeZi fiecare abonat primeste in inbox gratuit un capitlo din carti online de lifestyle si business.

Cea mai mare preocupare a fondatorilor si cea care ii preocupa foarte mult in aceasta perioada, este sa construiasca cel mai bun sistem de comunicare cu clientii. De asemenea, echipa este deschisa la pareri si sugestii, prin urmare persoanele interesate isi pot spune opinia despre serviciile si produsele Book-express. Books Express este magazinul online perfect pentru pasionatii de lectura, dar si pentru toate persoanele care au nevoie de surse credibile de informatie si de materiale de calitate in diveste proiecte.

Timpul de livrare durează între 4 și 14 zile lucrătoare. Costul de transport este de 9,99 lei iar transportul gratuit se oferă la comenzile de peste 300 lei. Produsele comandate se pot returna în termen de 14 zile de la data primiri coletului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Books-Express.ro