Bonami.ro este un magazin online dedicat produselor de tipul amenajărilor interioare. Este admnistrat de către o companie din Cehia iar momentan mai activează și în țări precum Cehia, Slovacia, Polonia și desigur prin acest magazin în România. Compania a luat naștere în anul 2013 dar în România și-a făcut prezența din anul 2016. Magazinul are o gamă vastă de produse de la producători din toată lumea. Magazinul are peste 8500 de produse în stoc. Produsele sunt aduse din Cehia, respectiv Praga. Coletele fiind transportate mai întâi în Oradea iar de acolo în toata țara. Clienții vor intra în posesia comenzii în termen de maxim 5 zile de data efectuări comenzi. Magazinul se remarcă prin produse de calitate dar și oferte noi în fiecare zi.

Pe site veți găsi articole de tip mobilier precum: canapele, mese, fotolii, paturi, biblioteci, scaune, etc. Corpuri de iluminat precum lustre, veiozi, plafoniere. Alte categorii de articole expuse sunt: covoare, textile, articole pentru bucătărie, articole pentru sufragerie, decorațiuni diverse, articole de modă, cadouri și articole pentru exterior. Grila de produse este una vastă iar magazinul oferă multe tipuri de articole pentru casa dvs.

Livrarea gratuită se aplică la comenzi de peste 250 lei, dacă comanda este de sub 250 lei, costul transportului fiind de 14 lei. În cazul pieselor de mobilier voluminoase, se poate aplica o taxă suplimentară. Produsele se pot returna în termen de 90 de zile de la data primirii lor.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Bonami.ro