Bmxmagazin.ro reprezinta alegerea ideala pentru toate persoanele care sunt pasionate de sport si care isi doresc sa aiba o viata sanatoasa! Acest magazin pune la dispozitia clientilor biciclete, accesorii, skate-uri, placi de snowboard, dar si echipamentele perfecte! Oricine poate gasi aici tot ce are nevoie pentru a se bucura de o iesire in aer liber impreuna cu prietenii, indiferent daca este vorba despre o plimbare cu bicicleta in parc sau de o vacanta la munte!  Foarte important este ca acest site se adreseaza tuturor categoriilor de varste, incurajand atat adultii, cat si copiii sa aiba un stil de viata cat mai sanatos! In ceea ce priveste piesele vestimentare disponibile pe site-ul Bmxmagazin, cei interesati pot alege dintre numeroase modele interesante de tricouri, pantaloni, maieuri, hanorace, pantaloni scurti sau geci. Pentru ca cei ce aleg site-ul Bmxmagazin sa se asigure ca vor alege marimile potrivite, ei pot studia harta marimilor, care este disponibile online! De asemenea, magazinul pune la dispozitia clientilor si o sectiune atractiva cu incaltaminte. Ghete, tenisi sau flip flops: acestea sunt doar 3 dintre cele mai interesante optiuni!

Cat despre accesoriile pentru biciclete, pe site-ul Bmxmagazin, clientii pot gasi absolut tot ce au nevoie, incepand de la ghidoane, mansoane, roti, foi, lanturi, pinioane si pana la furci, butuci si manete! Site-ul este disponibil pe orice tip de device, indiferent daca este vorba despre tablete, calculatoare personale, laptopuri sau telefoane mobile. Astfel, comenzile pot fi plasate cu usurinta de oriunde, urmand a fi livrate in cel mai scurt timp. Cat despre plata, cand vine vorba despre colete care sunt expediate in urma comenzilor plasate direct pe site, ea se poate face fie ramburs, la ridicarea comenzii, fie online, cu cardul, prin intermediul serviciului Plationline.ro si pot fi utilizate diferite tipuri de carduri: Visa/Visa Electron, Mastercard sau Maestro. 

In cazul in care cineva doreste sa returneze un produs, din diferite motive, o poate face in decurs de 10 zile de la primirea comenzii. In acest sens, trebuie studiata politica de returnare de pe site si trebuie urmati toti pasii. Reprezentantii Bmxmagazin au instituit aceasta politica, din dorinta de a satisface nevoiele tuturor clientilor si de a le oferi tot sprijinul de care au nevoie!

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Bmxmagazin.ro