Copiii au nevoie de dragoste, de siguranta dar si de produse de buna calitate cu care sa se joace, in care sa se odihneasca, din care sa manance, in care sa se plimbe. Parintii stiu cel mai bine acest lucru si incearca sa le gaseasca cele mai bune produse, colindand toate magazinele de profil. Atat inainte de a se naste bebelusul cat si in primele luni si in primii ani de viata incepe o goana nebuna dupa carucioare, patuturi, biciclete, triciclete, jucarii, produse de igiena, etc. Magazinul online Bitilini.ro ofer parintilor posibilitatea de a suplini toate nevoile si dorintele celor mici.

Concret, ce pot cumpara adultii pentru copii din magazinul Bitilini? Practic orice, de la carucioare si biciclete la obiecte de mobilier, jucarii si hainute, produse de ingrijire si de igiena, rechizite, biberoane, suzete si tetine, vesela, tacamuri si scaune de masa. Si mamicile sau viitoarele mamici beneficiaza de tratament preferential, avand posibilitatea sa isi achizitioneze accesorii de alaptare, perne si saltele sau accesorii gravide.

Dupa crearea unui cont de client, comanda poate fi plasata rapid si simplu prin adaugarea produselor in cosul virtual de cumparaturi. Din cos, se confirma comanda si se asteapta livrarea acesteia la domiciliu. La comenzi ce depasesc valoarea de 250 de lei transportul este gratuit. Este posibila atat plata la primirea produsului, in sistem ramburs, cat si plata cu cardul iar in cazul in care comanda nu corespunde asteptarilor sau exigentelor clientilor, aceasta poate fi returnata in termen de 30 de zile lucratoare, gratuit. Bitilini este un magazin online deschis cu gandul la copii, la bucuria acestora, la sanatatea lor, iar adugarea categoriilor de produse inseamna interesul acordat de catre reprezentantii acestei companii.

Promisiunile facute fata de copii, acelea de a le oferi produse de calitate cu ajutorul carora sa se dezvolte sanatos, armonios, cu care sa se joace, sa se plimbe sau sa se inveleasca, sunt intocmai respecate! Produsele comercializate pe site-ul Bitilini sunt comercializate la un raport calitate-pret foarte bun, se adreseaza atat parintilor cat si viitorilor parinti care pun accent pe sanatatea celor mici si pe fericirea lor.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Bitilini.ro