Din ce in ce mai multe doamne sunt nemultumite de felul in care arata podoaba lor capilara, de culoarea, lungimea si forma parului si incearca prin toate modalitatile sa isi schimbe aspectul fizic punand accent pe o mai buna ingrijire a parului. Biorita.ro este magazinul online care ofera doamnelor si domnisoarelor posibilitatea de a-si schimba culoarea parului cu vopsea Henna, de a obtine nuante intense insa cu reflexe calde, de a-si ingriji scalpul fara teama de a-si arde parul sau de a provoca schimbari negative majore.

Cu fiecare colorare cu vopsea traditionala, parul devine mai fragil si mai uscat insa, cu fiecare colorare cu vopsea Henna, parul devine mai puternic si mai lucios, pe masura ce se adauga noi straturi de colorare peste cele anterioare. Culorile naturale adera la keratina parului, au rolul de a repara fisurile cauzate de vopseaua chimica si redau hidratarea pierduta. Printre principalele beneficii ale utilizarii de vopsea Henna se numara si imbunatatirea si repararea structurii firului de par, reducerea caderii parului, varfuri mai sanatoase care nu se deshidrateaza usor, eliminarea matretii si eczemelor parului.

Aplicand Henna pe parul alb sau blond, saten deschis, mediu sau inchis, clientele vor obtine o culoare frumoase, cu reflexe conform descrirea fiecarui produs in parte. Henna poate fi aplicata inclusiv pe parul degradat din cauza vopsirilor chimice dese, pe parul natural dar si pe parul alb, oferind o culoare de lunga durata. In cazul vopselei cu Henna, clientele nu trebuie sa astepte o anumita perioada intre vopsiri ale parului, pentru ca firul de par nu se va deteriora iar aplicarea de straturi succesive este chiar benefica firului de par. Culorile Biorita includ amestecuri de plante indiene si de henna pura, fara aditivi, saruri si amoniac, doar extracte de plante.

Instructiunile de aplicare sunt disponibile pentru fiecare produs in parte in descriere, insa sunt generale si valabile pentru toate tipurile de vopsele comercializate. Comanda se poate realiza rapid si simplu, livrarea se face in cateva zile lucratoare iar plata poate fi realizata online prin card bancar sau la livrare, in mod ramburs. Acum exista o noua metoda de colorare a parului, mult mai putin periculoasa si mai usor de aplicat, vopseaua cu Henna din magazinul online Biorita.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Biorita.ro