Bioherb.ro este un magazin online care a pornit din pasiunea unor oameni pentru produsele naturale si bio, din dorinta acestora de a le impartasi si altora beneficiile pe care le ofera aceste produse si din experienta utilizarii unor combinatii de substante pentru a obtine beneficii asupra organismului atat la exterior cat si la interior. In acest magazin exista o gama foarte variata de produse cu ingrediente naturale si certificate bio, care sunt create din respect pentru sanatatea oamenilor si din respect pentru mediul inconjurator.

Sunt disponibile produse pentru toata familia: de la mama, tata, copii, bunici, pana la prietenii necuvantatori. Solutiile naturale pentru problemele tenului, corpului, parului, pentru cei care isi doresc un corp de invidiat, au un pret accesibil. Dupa crearea unui cont de client, acesta poate sa isi acceseze lista de dorinte, istoricul comenzilor, precum si informatiile personale si cupoanele. Produsele comandate de pe site-ul web sunt livrate in orice localitate din tara, fara a exista o valoare minima a comenzii si fara a percepe taxe suplimentare pentru kilograme aditionale sau kilometri suplimentari. In cazul comenzilor ce depasesc 200 de lei, transportul este gratuit. Plata se face ramburs, la primirea coletului sau prin card bancar si in cazul in care produsele nu intrunesc exigentele clientilor, pot fi returnate in termen de 14 zile de la primire.

Concret, ce cosmetice bio sunt disponibile in cadrul acestui site si ce pot comanda doamnele, domnisoarele si domnii pentru a arata mai bine si pentru a se simti mai bine in propria lor piele? Lotiuni de corp, de ten, demachiant bio, sampon bio, unturi pentru corp bio, deodorante bio fara aluminiu, masti si crème si uleiuri pentru copii si proaspete mamici. Micile fiinte necuvantatoare sunt si ele foarte avantajate, avand la dispozitie cosmetice bio. In plus, cei care isi doresc sa devina parteneri si sa comercializeze produsele bio disponibile pe site, o pot face. Cei care pur si simplu intra pentru prima data in magazin sau cei care sunt deja clienti fideli au posibilitatea de a-si alege produsele potrivite pentru problemele cu care se confrunta, de la transpiratie urat mirositoare pana la celulita!

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Bioherb.ro