Lumea produselor bio isi deschide portile prin intermediul magazinului online Bioboom.ro. Aici sunt prezentate cele mai noi si mai bune produse din punct de vedere al raportului calitate-pret, de la uleiuri esentiale pana la cosmetice bio, ceaiuri bio si produse speciale pentru diabetici sau pentru cei care sunt la dieta. Produsele bio Bioboom.ro reprezinta cea mai buna alegere pentru o viata sanatoasa a celor care le consuma, de vreme ce alimentele bio provin din agricultura ecologica si procesul prin care trec este foarte atent supravegheat, de la plantare si pana la ambalare, folosindu-se tehnici si solutii care nu contin pesticide, antibotice sau alte substante chimice.

Asadar, in acest magazine online sunt disponibile produse bio pentru diabetici, de la cafea pana la rondele din cereale, biscuiti raw vegani si sirop de agave, produse bio fara gluten, pentru cei alergici, precum faina din nuca de cocos, din ghinde sau din orez bio. Mai mult decat atat, sunt disponibile produsele pentru dieta, de la ceaiul de detoxifiere si pana la sucul din aloe vera si rondelele bio din multicereale. A adopta o viata bio inseamna a trai mai mult, mai sanatos, a nu fi atins de bolile secolului, a avea mai multa energie, tarie si putere de munca, a asigura organismului tot ce ii trebuie din surse atent selectionate. Comanda se da pe site rapid, se poate da chiar si telefonic, la unul din numerele afisate pe site, livrarea se face la domiciliu in cel mai scurt timp, cu alte cuvinte sanatatea este la o distanta foarte mica si oricine se poate bucura de aceasta printr-o simpla apasare de buton a mouse-ului!

Pe site exista si o oferta de colaborare pentru persoanele interesate sa vanda produse ecologice certificate BIO, pentru unicii importatori si distribuitori ai produselor marca Dary Natury, Symbio sau Batom. Persoanele juridice sunt asteptate sa devina colaboratoare Bioboom si sa dispuna de discounturi substantiale pentru comenzi mai mari. Cea mai buna investitie pe care o pot face oamenii este in propria lor sanatate si in sanatatea familiei! Asadar, produsele bio sunt o solutie ideala intr-o lume in care fructele si legumele sunt injectate, ceruite, stropite, iar carnea este plina de antibiotice si hormoni, substante periculoase pentu un consum pe termen lung! Transportul gratuit se aplică la comenzile de 150 lei, iar pentru comenzi mai mici costul este de 9.9 lei. Timpul de livrare este de 24-48 ore.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Bioboom.ro