Carui om ii displace sa participe la evenimente culturale, la evenimente relaxante, la piese de teatru sau evenimente sportive? Cui nu i-ar placea sa ia parte la cel mai frumos concert al artistului preferat sau la un festival de muzica usoara sau populara? Acum este extrem de simplu! Persoanele interesate de astfel de evenimente isi pot gasi biletele la cele mai frumoase concerte, piese de teatru sau spectacole cu un simplu click! Pe site-ul Bilete.ro sunt disponibile cele mai noi bilete la asemenea spectacole deosebite.

Practic, biletele pot fi cumparate cu cateva saptamani chiar in avans de pe site-ul Bilete. Cei interesati pot sa urmareasca noile evenimente in calendarul special din cadrul site-ului unde vor gasi informatii corecte si concrete despre fiecare spectacol: ora si data, sala sau locatia de participare, artistii care participa.

Evenimentele au loc atat in capitala cat si in intreaga tara. Persoanele interesate trebuie doar sa caute in functie de orasul de care sunt interesati sau sa se inscrie la newsletter-ul din cadrul site-ului de unde vor afla ofertele exclusive sau chiar o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.

Concret, cum pot comanda oamenii bilete online? Simplu! Cu un simplu click gasesc evenimentul potrivit folosind sectiunea Cauta, clientul isi alege locurile si le rezerva, completeaza datele personale si apasa pe butonul Continua pentru finalizarea comenzii in timp util.  Dupa acesti pasi, clientul va alege metoda de livrare din lista de optiuni pentru evenimentil selectat, va alege si metoda de plata dorita si ultimul pas este confirmarea comenzii. Numai comenzile inscrise pe site sunt luate in considerare, si nu cele inscrise pe e-mail sau telefonic.

Cu doar cateva click-uri biletele la cele mai noi evenimente pot ajunge la domiciliul persoanelor interesate. Plata poate fi efectuata in sistem ramburs, prin card bancar, sau cash de la magazinele partenere din capitala si din intreaga tara. Biletele sunt livrate prin curier in maxim 2 zile lucratoare de la confirmare si in cazul in care clientul nu este multumit de un aspect, poate returna biletul in conditii de deplina legalitate cu mentiunea ca evenimentele sa nu fi fost amanate.