Sunt oameni pentru care o plimbare cu bicicleta nu se compara cu nimic, nici macar cu o plimbare cu masina. Unii ciclisti participa la concursuri in vreme ce altii se multumesc sa se plimbe prin parc in serile racoroase de vara. Unii ciclisti renunta la mersul cu masina pana la locul de munca in favoarea bicicletei in vreme ce altii fac naveta cateva zeci de kilometri zilnic sau saptamanal. Indiferent care ar fi motivul pentru care oamenii se plimba cu bicicleta, raspunsul la problemele lor este simplu: magazinul online Bikezone.ro le ofera oportunitatea de a-si cumpara si de a-si intretine bicicleta in mod profesional.

Concret, ce pot cumpara biciclistii din magazinul online, pe langa biciclete? Acestia pot investi in piese pentru biciclete precum amortizoare, cabluri, cadre, cauciucuri, frane, furci, ghidoane, intinzatoare de lanturi, mansoane, pedale, sisteme antifurt, scaune pentru copii sau cricuri. De asemenea, clientii pot achizitiona produse de iluminare si semnalizare, casti, manusi, sisteme de protectie pentru bicicleta, consumabile velo dar si echipamente.

Din magazinul online Bikezone cleintii pot comanda online produsele dorite, fara a mai fi necesara deplasarea la un magazin de biciclete. Astfel vor economisi timp si bani si vor avea acces la o gama variata de produse. Comanda poate fi facuta pe site sau telefonic iar produsele sunt trimise la domiciliu prin serviciul de curierat rapid in maxim 72 de ore lucratoare de la confirmarea acesteia.

In ceea ce priveste plata, clientii o pot efectua in sistem ramburs, online cu cardul bancar sau prin virament bancar, prin ordin de plata. In cazul in care produsele nu sunt in conformitate cu cerintele clientilor, acestea pot fi returnate in termen de 14 zile asa cum prevede legea. Bikerii profesionisti si cei amatori, ciclistii care participa la concursuri sau cei care pur si simplu se relaxeaza dand cateva ture de parc au ocazia de a cumpara cele mai bune produse pentru bicicleta la cel mai bun pret fara a parasi macar domiciliul, ci doar plasand o comanda online.