In ziua de azi se pune foarte mult accent pe miscare, pe exercitiile fizice facute in mod constant, pe o viata cat mai sanatoasa si mai putin sedentara. Deopotriva tineri si varstnici, barbati, femei si copii, incep sa puna accent pe aceste aspecte ale vietii si sa isi achizitioneze unele “instrumente” care sa ii ajute sa arate mai bine, sa isi mentina starea de sanatate, sa porneasca pe un drum bine aspectat in acest sens. Magazinul online Bike-ski.ro este unul dintre cele mai bine “dotate” afaceri cu accesorii necesare practicarii unui sport.

Produsele din cadrul magazinului Bike Ski se adreseaza deopotriva ciclistilor profesionisti cat si celor care prefera sa faca o plimbare in parc cu “bicla” atunci cand timpul permite, se adreseaza persoanelor care dau oricand costumul si pantofii cu care merg la job pe blugii si tenesii cu care se plimba pe trotineta sau pe skateboard, dar si celor care sunt pasionati de sporturi acvatice sau de iarna. Practic, ce pot achizitiona oamenii din cadrul acestui magazin online? Biciclete de sosea, trekking, de oras si cruisere, electrice, biciclete pentru copii sau biciclete Mountain Bike, biciclete pliabile si totodata piese de schimb pentru fiecare model de bicicleta. Sunt disponibile pe site si skateboard-uri si trotinete, echipamente de protectie care fac ca orice sport sa fie mai usor si mai lipsit de pericole, categorie in care sunt incluse obiecte vestimentare, incaltaminte sau rucsacuri. De asemenea, clientii mai pot comanda si echipamente outdoor pentru iesiri in natura precum corturi, barci gonflabile sau echipamente cu care se pot escalada munti fara probleme.

Din lista de produse comercializate pe site nu lipsesc schiurile si accesoriile si snowboard-urile, perfecte pentru impatimitii de sporturi de iarna. Acest magazin online isi are centrul real in orasul Baia Mare, de unde clientii pot inchiria biciclete dar unde isi pot aduce si bicicleta pentru o scurta revizie. Toate produsele apartin celor mai mari firme in domeniu, recunoscute atat in tara cat si peste hotare, precum Alpina, Baxler, Cube, Deeluxe, Focus, Haibike, HBS, Nordica, Velo si lista poate continua.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Bike-ski.ro