Doamnele si domnisoarele care intra in magazinul online Bijouxmag.ro cu siguranta vor iesi cu “cosul” de cumparaturi virtual plin. Cele care adora argintul vor gasi bijuteriile mult visate aici, in BijouxMag. De le cercei la coliere, de la bratari la inele, de la pandantive la lantisoare, toate bijuteriile sunt stralucitoare, cu finisaje perfecte, design modern si potrivite pentru doamne cochete.

Asadar, orice bijuterie din argint necesara pentru completarea unei tinute sau a unei colectii este disponibila in magazinul online Bijouxmag, locul in care clientele nu numai ca se vor simti rasfatate ci vor avea o mare varietate de bijuterii din care sa aleaga pe cea potrivita la cel mai bun raport calitate-pret. Comanda poate fi lansata online, rapid si simplu, in cativa pasi. In primul rand, doamnele si domnisoarele sau domnii ce doresc sa faca o surpriza femeilor din viata lor trebuie sa intre pe site, sa caute produsul dorit folosind campul de cautare sau prin lista de categorii, sa il adauge in cos, sa finalizeze si sa confirme comanda si apoi sa astepte livrarea la domiciliu.

Detaliile de facturare si livrare sunt usor de stabilit: cu cont nou de client, cu cont deja creat sau fara cont de client, autentificarea din retelele sociale sau prin completarea formularului cu adresa de facturare si de livrare. Infiintat in anul 2017, acest magazin online a atras sute de cliente multumite de alegerea facuta, promovand eleganta, frumusetea si promptitudinea serviciilor, rapiditatea livrarii si un mediu de shopping simplu si placut. Punand accent pe consecventa si transparenta, BijouxMag ofera clientelor o mare varietate de bijuterii si accesorii din argint, generand trenduri pe piata locala de specialitate.

Pentru a afla ultimele tendinte din domeniul bijuteriilor din argint si cu pietre Swarovski clientele se pot inregistra in newsletter cu e-mailul. Totodata, doamnele si domnisoarele care doresc sa afle mai multe informatii despre bijuteriile din argint trebuie doar sa citeasca articolele de pe blogul usor de accesat de pe site. Cele mai noi modele de bijuterii sunt disponibile, bijuterii marcate de ANPC si verificate, livrate in cutii cadou foarte frumoase, cu transport gratuit in cazul comenzilor a caror valoare depaseste 80 de lei.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Bijouxmag.ro