Magazinul cu încălțăminte pentru dame și bărbați, Biashoes.ro, este înființat încă din 2002, obiectivul principal de activitate fiind comerțul en-detail de încălțăminte și elemente de marochinărie. Firma a intenționat în permanență să comercializeze articole calitative la prețuri competitive, prin intermediul magazinelor fizice deschise pe teritoriul țării.
Aceste produse sunt concepute special pentru clientela alcătuită din doamne, domnișoare, dar și reprezentanții sexului masculin.
Avantajele oferite de magazinul Biashoes.ro sunt: livrarea gratuită pentru comenzile mai mari de 179 lei, modalitatea de plată prin PayPal sau online cu cardul, fără dobândă, în 2, 3 sau 4 rate, folosind carduri de la Garanti Bank, Credit Europe Bank și Banca Transilvania. Pe lângă toate aceste beneficii, vă puteți baza și pe expedierea coletului în maxim 24 – 72 de ore – în funcție de disponibilitatea produselor comandate – prin firmă de curierat rapid GLS.
Un alt mare plus este adus de faptul că aveți șansa de a selecta unele produse, pentru a le putea compara și pentru a alege, în cele din urmă, ceea ce este mai potrivit pentru dvs.
În plus, dacă nu sunteți mulțumit de produsul comandat, îl puteți returna sau schimba în maxim 14 zile lucrătoare de la primirea coletului, atâta timp cât produsele sunt în aceleași condiții în care au fost expediate, fără urme de folosire sau deteriorare a produsului sau a ambalajului.
În sens contrar, produsele cărora le lipsesc cutia, ambalajul original sau eticheta se fac nevandabile, vor fi returnate clientului pe cheltuiala acestuia, prin urmare, procedura de returnare a contravalorii în contul indicat de client fiind anulată.
Returul trebuie anunțat telefonic, iar pachetele a căror procedură de return nu a fost consimțită în urma discuției telefonice cu un operator, nu vor fi acceptate. Ulterior, după ce a fost ambalat în mod corespunzărot, în ambalajul original, produsul va fi trimis printr-o firmă de curierat rapid către magazinul Biashoes.ro, costul transportului de retur intrând în atribuția clientului, conform legislației în vigoare.

Vezi reducerile din saptamâna aceasta pe Biashoes.ro