Unul din cele mai cunoscute motoare de cautare de mobila din intreaga tara, Biano ofera clientilor care doresc sa schimbe aspectul locuintei lor si confortul in care stau posibilitatea de a face acest lucru fara a colinda prea mult magazinele de specialitate in acest sens. Asadar, https://www.biano.ro/ este unul din putinele site-uri din Romania ce ofera nu numai inspiratie, ci si cele mai bune optiuni celor care doresc sa traiasca mai bine, mai confortabil si mai frumos, mai elegant. Produsele de mobilier si decoratiunile sunt la mare cautare, apartin mai multor companii cu care cei de la Biano au incheiat contract de colaborare, lucru care ii ajuta foarte mult pe cei care doresc sa faca o selectie buna in acest sens. Cel mai mare agregator de produse de mobilier si decoratiuni din Romania, Biano ofera clientilor posibilitatea de a alege dintr-o gama extrem de larga de mobilier, accesorii si decoratiuni de cea mai buna calitate. Singurul lucru pe care trebuie sa il faca potentialii clienti este sa isi faca un cont, sa se inregistreze pe site, sa se autentifice si apoi sa porneasca cautarea prin zecile de mii de oferte pentru fiecare tip de piesa de mobilier in parte, in functie de pret, de materialele din care sunt confectionate, dar si de alte criterii importante.

Sursa de inspiratie Biano nu se adreseaza numai clientilor din Romania, ci si celor din alte tari precum Slovacia, Cehia, Olanda, dar si in alte tari europene si nu numai. Echipa este compusa numai din oameni tineri, dar si oameni cu experienta, proiectele online sunt de succes, clientii sunt multumiti, iar scopul lor este in general atins dupa prima vizita pe site. Cu alte cuvinte, clientii isi pot crea in casa mai mult confort, mai mult rafinament sau eleganta, produsele fiind deosebite din mai multe puncte de vedere.

Cei care doresc sa se angajeze in echipa Biano au posibilitatea de a aplica pentru unul din posturile libere, in timp ce potentialii colaboratori pot adauga un magazin sau isi pot prezenta ideea de colaborare pe site.