Din ce in ce mai multi parinti au inteles importanta invatarii unei limbi straine pentru copiii lor. Parintii isi invata copiii de mici o limba straina, in limita cunostintelor personale, ii inscriu la cursuri de acest gen. Se pune mare accent pe limba engleza, unde atat bebelusii cat si copiii prind imediat cuvintele, fiind o limba accesibila, prietenoasa cu creierul lor in continua formare, asemenea unui burete care absoarbe informatii. Asadar, pentru cei care cunosc importanta cunoasterii unei limbi straine, pentru cei care vor un viitor mai bun pentru copiii lor, a luat nastere site-ul Biabooks.ro!

Pe site-ul Biabooks sunt disponibile carti in limba engleza pentru copii pe diferite categorii de varsta. De la 0 pana la 2 ani, copiii au posibilitatea sa faca cunostinta cu limba engleza prin intermediul cartilor colorate, cartonate, pe care sa nu le poata rupa, fiind o experienta extraordinara si benefica. De la 2 la 5 ani, copiii invata primele cuvinte in engleza cu ajutorul cartilor care le expun imagini insotite de cuvinte, ce le vor fi citite de catre parinti sau chiar carti cu povesti cunoscute insa scrise succint in limba engleza.

Totodata, o data cu cresterea lor, copii se vor bucura de la 5 la 7 ani de carti in limba engleza mai complexe, cu povesti de culcare, carti cu stickere, dar si celebrele povesti Paddington. De la 7 la 11 ani copiii isi vor putea citi singuri carticelele, invatand lucruri interesante din diferite domenii, de la matematica la anatomie, de la biologie la geografie. Sunt disponibile si carti de la 11 la 13 ani, pentru copii care intr-adevar au facut o pasiune pentru limba engleza dar si pentru copii ce au depasit varsta de 13 ani, si anume atlase, carti de arta, carti ce descriu plantele, povesti foarte interesante si captivante si nu numai!

Comanda se realizeaza rapid si simplu, prin crearea unui cont de client, iar o data cu confirmarea acesteia, cartile sunt livrate in cateva zile lucratoare. Exista periodic lichidari de stoc, carti la promotie, carti cu reducere, dar si carti cu un pret mai ridicat dedicate copiior si parintilor pasionati si avizi de cunoastere, dar si cadrelor didactice.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Biabooks.ro