Magazinul online Bestvalue.eu nu este altceva decât o mare comunitate de smart shopping dedicată călătorilor din România și din întreaga lume. Aici, mii de pasageri se răsfață cu branduri de top la preț Duty Free și cu livrare gratuită la orice comandă. Ceea ce înseamnă că planificarea unei vacanțe nu mai este o corvoadă, ci se poate apela la o echipă de specialiști în acest sens.

Care sunt beneficiile clienților Bestvalue și de ce este bine ca aceștia să acceseze site-ul înainte de a pleca undeva în țară sau în străinătate? Ei bine, înainte de a se îmbarca, clienții pot accesa un magazin online multisenzorial care este dedicat aromelor, viselor, frumuseții, un răsfăț total pentru doamne și domni. Prețurile Bestvalue sunt preferențiale, brandurile sunt excepționale, iar produsele sunt de cea mai bună calitate.

Produsele exclusive includ parfumuri în ediții limitate, colecții de miniaturi parfumate, băuturi speciale, dulciuri și multe alte produse, cadouri pentru clienți și pentru cei dragi. Un fel de magazin de suveniruri care permite comandarea online a unor produse care cu greu se pot găsi oriunde altundeva pe piață, cu condiția validării unui bilet de avion, Bestvalue trimite comanda acasă în maxim 3 zile lucrătoare. Cea mai bună experiență de shopping înainte de a pleca într-o călătorie este similară cu o gură de aer proaspăt. Aici, clienții pot degusta virtual un whisky de 21 de ani, pot proba ochelari de soare, pot comanda un parfum cu un iz oriental și așa mai departe. BestValue nu este niciodată închis, iar prețurile duty-free atrag clienți din toate colțurile țării. Totul se desfășoară din confortul casei, de la birou, din grădină, mai precis de oriunde este disponibilă o conexiune la internet.

Shoppingul pe acest site poate fi început din clipa în care există un bilet de avon valid, oriunde în lume. În cazul în care clienții au un bilet dus-întors, pot valida biletul de întoarcere pentru prelungirea perioadei în care pot cumpăra online produsele preferate și necesare totodată. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 14 zile de la dată primirii produsului. Regăsim magazine BestValue în București, Cluj, Timișoara, Craiova, Bacău, Constanța, Iași, Suceava și Oradea.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Bestvalue.eu