BestKids.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online cu produse pentru copii, magazinul oferind o gamă vastă de produse, peste 120.000. Magazinul comercializează produse de la cele mai importante brand-uri, precum Lego, Disney, Hasbro, Chicco, etc. Magazinul are o experiență de peste 10 ani în mediul online, experiența s-a dobândit în activitatea sa acumulată din anul 2007. Până în acest moment magazinul a onorat peste 80.000 de produse iar procentajul de comenzi finalizate este de 95%.
Produsele sunt rapid împachetate și vor ajunge într-un timp foarte scurt la copii nerăbdători. Datorită faptului că magazinul are un depozit încăpător, poate deține o mulțime de produse pe stoc. Asta se traduce prin rapiditate la livrare și evitarea neînțelegilor legate de stoc. În afară de asta, produsele fiind pe stoc, vor ajunge mult mai repede la destinație, nefiind nevoie să aștepte produsul de la furnizor. De pe pagina procesatorului payu aflăm că magazinul are recomandări pozitive de la 94% din clienți. Pentru mai multe informații despre magazin puteți accesa pagina această.

Dacă nu sunteți mulțumit de produs, îl puteți returna în termen de 30 de zile. Pe blog-ul magazinului găsiți articole interesante legate de produse, cum să alegeți o jucărie, idei de cadouri, etc. Magazinul are în ofertă și produse resigilate.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta la BestKids.Ro