Un magazin online care ofera cumparatorilor ocazia de a investi in anvelope, jante, acumulatori si accesorii, Best-tires.ro este una din principalele optiuni ale conducatorilor auto care cauta oferte de nerefuzat in acest domeniu. Prima pagina le permite clientilor sa isi aleaga produsul de care au nevoie in functie de sezon, inaltime, latime, diametru si producator, sa isi cantareasca bine decizia si sa colaboreze cu unul din cei mai importanti furnizori din tara.

Anvelopele comercializate aici apartin unor marci de top pe plan mondial precum Michelin, Dunlop, GoodYear, Nokian, Matador, Hankook, Yokohama sau Vredestein. Pentru cei care considera ca nu isi permit anvelope atat de scumpe, exista posibilitatea comandarii acestora cu plata in rate. Parteneriatele puternice cu cei mai importanti producatori dar si cu cele mai renumite banci pe plan national rezulta anvelope potrivite pentru toate buzunarele.

Best-tires ofera soferilor posibilitatea de a comanda anvelope cu plata in rate, dar si de a plasa comenzi mai mari avand garantia ca nu trebuie sa le plateasca imediat. Clientii trebuie sa isi creeze un cont online nu numai pentru a vedea stocurile reale de anvelope ci si pentru a le putea depozita pe cele de vara/ iarna in hotelul de anvelope pus la dispozitie de reprezentantii companiei.

Pentru ca unii oameni nu au cum sa isi depoziteze acasa anvelopele, nu au spatiul necesar in balcon sau in garaj, opteaza pentru hotelul de anvelope, unde vor fi tinute intr-un mediu optim, lipsit de umezeala care ar putea distruge cauciucurile iremediabil. Perioada minima de depozitare a anvelopelor este de 6 luni. Garantia anvelopelor cumparate din acest magazin online este de 36 de luni. Daca nici aceste cifre nu conving clientii sa faca cea mai buna alegere pentru autoturismul lor, nimic nu va reusi.

In oferta magazinului online intra si diferite accesorii precum huse de anvelope, saci pentru anvelope, petice, odorizante auto si lista poate continua. Livrarea este prompta, direct la domiciliul clientului prin intermediul firmelor de curierat rapid iar produsele sunt destinate protejarii masinii, a conducatorului, pasagerilor si celorlalti participanti la trafic de evenimentele neplacute.