Marca Bershka a fost creata in anul 1998 si de atunci cunoaste faima si aprecierile clientilor. Bershka se adreseaza clientilor cu pretentii, celor care sunt exigenti cu propria lor tinuta, care au asteptari tot mai mari de la articolele vestimentare pe care le achizitioneaza. In prezent, lantul de magazine are peste 1000 de reprezentante si este apreciat in intreaga lume. Magazinul online Bershka.com/ro/ se adreseaza romanilor care vor sa se imbrace bine, sa renunte la chinezarii si la haine fabricate din materiale de proasta calitate insa cu un pret mic si sa opteze pentru o linie de produse dedicata celor mai tineri si mai indrazneti dintre clienti.

Magazinul Bershka se adreseaza deopotriva doamnelor cat si domnilor, avand o gama variata de produse, de la imbracaminte casual la imbracaminte sport, de la imbracaminte basic la imbracaminte fashion. Achizitionarea unui produs din acest magazin online este o sarcina foarte simpla astfel incat este suficient ca potentialii clienti sa isi faca un cont, sa vizioneze oferta de produse, sa isi aleaga unul sau mai multe articole vestimentare in marimea potrivita si culoarea preferata si sa comande.

Magazinul online ofera oportunitatea clientilor de a plati produsele comandate cu cardul Visa sau Master Card dar si American Express, expedierea fiind la magazin, varianta gratis din punct de vedere al livrarii, standard cu un cost de transport fix sau express, cu un cost de transport mult mai mare insa si o perioada de livrare mai mica. Comanda va fi expediata numai la adresa specificata in detaliile comenzii, iar clientii se vor declara extrem de multumiti atat de calitatea produselor cat si de promptitudinea livrarii.

Pentru clientii siguri pe sine, cei care stiu sa aprecieze un articol vestimentar de calitate,magazinul online Bershka le ofera acestora cele mai bune produse la un pret corect. Fie ca isi doresc o pereche de Converse, un palton, o jacheta, un sacou, o pereche de pantaloni sau de jeansi, un tricou sau un body, o rochie sau un pulover, o camasa sau un pantalon scurt, reprezentantii acestui magazin le poate indeplini cererea.