Compania Benvenuti își desfășoară activitatea înca din anul 2004. Magazinul își desfășoară activitatea atât în mediul online cât și prin magazinele sale fizice. În prezent, rețeaua de magazine se află sub brandurile Benvenuti și Enzo Bertini. Numărul de magazine fizice este de 53, ele se află în 30 de oraș populare. Orașele în care întâlnim magazinele Benvenuti sunt: București, Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Brașov, Buzău, Bistrița, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focșani, Galați, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu-Vâlcea, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara, Tulcea. Pagina detaliată cu privire la magazinele fizice, se poate accesa aici. Pe această pagină veți găsi orașul magazinului, adresa sa, numărul de contact dar și programul magazinului.

Produsele din categoria încălțăminte și marochinărie sunt de cea mai buna calitate, pe site întâlnind atât produse Benvenuti dar și produse de la alți producători precum: Calvin Klein, Bradley, etc. Cei mai populari producători cu o pondere de peste 80% din produse sunt cei italieni. Produsele afișate pe site sunt clasificate pe tipurile de clienți așa că avem articole pentru femei, bărbați și copii. Subcategoriile sunt clasificate pe tipul de încălțîminte, marochinărie, mărci, stil și materialul din care este produs articolul. Mai găsiți de asemenea și colecții din diferite anotimpuri.

Magazinul organizează periodic diferite campanii de reduceri la diverse articole. Pentru întrebări și recomandări puteți utiliza fereastra rapidă de chat află în dreapta jos, un reprezentat vă va răspunde imediat. Dacă vă abonați la newsletter-ul magazinului veți beneficia de o reducere de 10% la următoarea comandă.

Alte servicii oferite:

  • Fast Service – Dacă nu găsești mărimea dorită în magazine, apelează la personalul magazinului și în termen de 3 zile vei primi produsul de la un alt magazin.
  • Mărime Extreme – La solicitarea clienților în magazine, se poate oferii încălăminte de dama cu numărul 34 până la 41 iar pentru bărbați se poate solicita produse cu numărule 39 sau chiar 48.
  • Aparate pentru lărgit încălțămintea – În caz că va deranjează pantofii.
  • Card Benvenuti – Doar clienții fideli ce fac cumpărătri de peste 700 lei/bon în timpul anului sunt eligibili pentru a primi cardul.

Transportul este gratuit la comenzile de minim 100 lei, dacă este sub 100 lei, veți plată 14 lei pentru transport. Produsele se pot returna în termen de 14 zile de la data primirii coletului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Benvenuti.ro