Belher.ro a aparut din pasiunea pentru podoaba capilara. Avand o experienta de mai mult de 10 ani in domeniul produselor pentru par si dupa foarte multi ani de cercetare, magazinul ofera extensii de par natural remy. Extensiile pentru par sunt un domeniu foarte complex, in care multi factori pot contribuie la calitatea finala a produselor. De aceea, nu toate extensiile functioneaza la fel. Diferenta dintre extensiile de par este data de calitatea parului si de modul in care este selectat acesta pentru fiecare produs in parte. Belher.ro comercializeaza extensii realizate doar din par natural remy indian. In ultima vreme cuvantul Remy este utilizat de toate companiile cu scopul de a atrage un numar cat mai mare de clienti, dar fara sa aiba legatura cu ceea ce reprezinta de fapt tipul acesta extraordinar de par. Parul Remy este par uman care nu a fost procesat chimic. Cuticula acopera firul de par si il protejeaza in timp de agresiunile venite din partea factorilor externi.

Pentru persoanele care se intreaba de ce inca se mai produc extensii de par non-remy, raspunsul este “simplitatea”. Pentru producatori este extrem de usor sa manevreze parul fara cuticule. Parul fara cuticula nu absoarbe multa culoare si nici tratamente de hidratare, intreg procesul de fabricare fiind mai scurt. Din nefericire, acest lucru reprezinta un avantaj doar pentru propria afacere. Din respect fata de par, toate produsele comercializate de Belher trec printr-un control al calitatii. Specialistii de la Belher isi iau angajamentul de a oferi doar produse unice, cu serie individuala si cu certificat de calitate, pentru ca fiecare persoana este unica. Belher considera ca extensiile de par sunt cele mai importante accesorii pentru femeile moderne, si de aceea toate produsele ofera solutii bazate pe un par sanatos, cu un volum perfect si stralucitor, pentru ca fiecare clienta sa fie fericita!

Costul de livrare este de 10 lei pentru București, 17 lei în restul țării li gratuit la comenzile mai mari de 500 lei. Produsele comandate se pot returna în termen de 14 zile de la data primiri coletului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Belher.ro