Beeps.ro este un magazin online care comercializeaza piese, accesorii si produse de tuning auto. Concret, tot ceea ce conducatorii auto au nevoie pentru masina lor gasesc online pe rafturile virtuale ale acestui magazin online. Aici gama variata de produse este disponibila la un click distanta, pentru cele mai bune preturi. Mii de clienti isi exprima multumirea fata de serviciile acestei companii care pun accent pe echilibru, eficienta si perseverenta.

Portofoliul Beeps include peste 500 de produse, inclusiv apartinand propriilor branduri, oferind consumatorilor o gama de produse accesibile ca si pret. Misiunea reprezentantilor acestui magazin online este de a oferi accesorii auto exceptionale pentru clienti, acestia avand posibilitatea de a face o alegere corecta. Clientii pot achizitiona camere auto DVR, senzori de parcare, lumini de zi universale, leduri pentru faruri, dar si proiectoare LED suto, leduri flexibile si alarme auto si inchidere centralizata. Nu in ultimul rand, oamenii pot opta pentru diferite alte accesorii si lumini ambientale auto.

Achizitionarea produselor din magazinul online este simpla si poate fi facuta in cativa pasi. Clientii trebuie sa utilizeze meniul ce contine categoriile de produse, sa foloseasca campul de cautare pentru a gasi produsul dorit, sa il adauge in cosul virtual si sa finalizeze comanda. O data finalizata, comanda va fi confirmata telefonic si apoi urmeaza livrarea propriu-zisa. Cei care nu vor sa se complice cu crearea unui cont de utilizator pot comanda si telefonic sau prin e-mail.

Plata produselor se face in sistem ramburs la curier iar livrarea este gratuita pentru comenzile a caror valoare depasete 400 de lei. In maxim 72 de ore de la confirmarea comenzii aceasta este trimisa la domiciliul clientului care se poate bucura de toate avantajele oferite. Misiunea reprezentantilor acestei companii este de a asigura clientilor cele mai bune produse livrate in cele mai bune conditii.

Pentru masina, conducatorul auto ar face orice, ar cumpara orice numai sa se simta confortabil la volan dar sa isi stie masina in siguranta si in parcare sau in garaj. Pentru mai mult confort si siguranta, conducatorii auto au oportunitatea de a comanda cele mai bune accesorii si piese din cadrul unui magazin online.