Un supermarket online pentru parintii cu bebelusi exista cu adevarat! Bebesuper.ro reprezinta bebesupermarket Militari, un magazin complet dotat cu toate produsele si accesoriile necesare cresterii si dezvoltarii armonioase a copiilor. Magazinul are zeci de mii de produse accesibile pentru a fi achizitionate, de la cele mai ieftine la cele mai scumpe, de la cele mai uzuale la cele mai putin cunoscute insa cu efecte minunate. Acest magazin online ofera parintilor oportunitatea de a plasa o comanda rapid, simplu, online, in cele mai bune conditi la momentul actual.

Concret, ce pot comanda mamicile si taticii din supermarketul pentru bebelusi? Orice produs, de la accesoriile si produsele pentru hranire si alaptare, hainute, jucarii, mobilier si alte produse pentru camera copilului, articole pentru transport dar si produse de igiena si ingrijire. In plus, sunt disponibile si articole necesare unei alimentatii corespunzatoare, cosmetice si hrana deja preparata precum piureuri de bebelusi la borcan sau cerealele ce trebuie preparate cu lapte.

Nu in ultimul rand, parintii pot comanda scutece in diverse marimi, servetele umede, crème, scaune auto, jucarii adaptate grupei de varsta, iar lista poate continua. Cum pot comanda aceasta gama atat de variata de produse? Simplu! Accesand magazinul online Bebesuper, creand un cont de client, parintii vor avea mult mai usor acces la ceea ce ii intereseaza si ceea ce ii ajuta sa isi creasca copilul sau copiii in armonie, pentru o dezvoltare frumoasa.

Plata produselor se efectueaza in avans prin ordin de plata sau la primire, cash. Livrarea produselor se face in mod gratuit in Bucuresti si in tara pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 de lei si nu dureaza decat cateva zile lucratoare. In cazul in care clientii nu sunt multumiti de unul sau mai multe produse, acestia le pot returna in 14 zile calendaristice, cu conditia ca acestea sa vina in ambalajul original si sa nu prezinte urme de uzura.

Atat parintii cat si copiii se pot bucura de existenta acestui supermarket pentru bebelusi online, cu oferte de nerefuzat ce vin din partea unor companii de renume si cu greutate pe piata internationala precum Chicco, Nestle, Pampers, Musty iar lista poate continua.