Jucariile fac parte din viata copilului de la cele mai fragede varste si pana la pubertate, aproape de adolescenta. Din primele luni de viata, copiii simt nevoia sa se joace cu jucarii, mai tarziu sa socializeze cu alti copii sau sa primeasca atentia parintilor pe care sa ii antreneze intr-un joc. Magazinul online de jucarii Bebeluc.ro sustine educatia copiilor prin joaca. Cu o oferta foarte vasta la jucarii inovatoare si foarte atractive, specialistii Bebeluc livreaza direct din stoc jucariile potrivite pentru copiii dornici de joaca si parintii preocupati de educatia celor mici.

Toate produsele de pe site sunt in conformitate cu metoda de educare si dezvoltare a copilului Montessori, jucariile apartinand unor branduri renumite. Cu sediul in sectorul 3 al capitalei, magazinul livreaza jucarii tuturor copiilor din tara. Avantajul comandarii jucariilor online este acela de a nu fi nevoit parintele sa mearga cu cel mic in magazin, sa isi aleaga un brat de jucarii, sa faca un tantrum sau sa fie prea obosit sau distras pentru a face alegerea potrivita. Online, parintele detine controlul.

Magazinul Bebelac vinde atat en-detail cat si en-gros, colaborarile business to business fiind foarte bine aspectate. Cu cine colaboreaza indeosebi acesti specialisti? Cu alte  magazine online, cu gradinite, locuri de joaca, cluburi pentru copii, dar si cu alte afaceri de succes. Dupa comandarea produselor, indiferent de cantitatea acestora, sunt livrate in cateva zile lucratoare la adresa specificata in formularul de comanda, contra unei sume de 15 lei sau chiar gratuit daca valoarea comenzii depaseste 150 de lei.

In ceea ce priveste metodele de plata, clientii pot achita numerar, ramburs, dar si online cu cardul bancar sau prin virament bancar. Magazinul online accepta mai multe variante de plata pentru a oferi tuturor clientilor posibilitatea de a-si comanda jucarii online. Asadar, sunt disponibile jucarii educative, Montessori, jucarii pentru copii cu sindromul Down, jucarii pentru copii cu nevoi speciale, cadouri, jucarii din lemn, puzzle, seturi de stimulare a memoriei si de invatare a culorilor, a cifelor, literelor, anotimpurilor, diferite figurine si papusi, seturi pentru cina, iar lista poate continua.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Bebeluc.ro