Pe Beanzcafe.ro veți găsi o mulțime de sortimente de cafea, dar și aparate precum expresoare pentru prepararea cafelei. Pe site găsiți expresoare simple, dar și complexe. Prețul unui expresor poate începe de la 419 lei și poate ajunge până la 1095 lei.
Beanz este un proiect recent, format dintr-o echipă de antreprenori de la Strauss Coffe. Strauss Caffe este o companie populară în Brazilia dar este foarte cunoscută și pe plan internațional. Magazinul se remarcă prin socializarea cu clienții săi, cafea originală de la diferiți fermieri dar și o gamă de produse în creștere.
Echipă Beanz călătorește în mai multe zone din diferite regiuni pentru a găsi diferite tipuri de cafele. Prioritate au fermele locale autentice pentru ca Beanz se axează pe originalitate și caută cafea de origine limitată. Pe site-ul benzcafe.ro, în afară de sortimentele de cafea, veți găsi și o pagină dedicată fermierilor. Cafeaua produsă de ei, le poartă chiar numele pe site. Astfel, vom avea sortimente de cafea precum Eduardo, Gabriel, Luiz Alberto, Riziki, etc. Fiecare sortiment de cafea vine dintr-o anumită regiune. Pe pagina produsului, vom găsi și imagini cu fermierul dar și ferma sa. Astfel regăsim cafea din zone precum Honduras, Tanzania, Uganda, Nicaragua, Brazilia și Indonezia.

Magazinul vă oferă opțiunea unui abonament pe lună, astfel să primiți câte cutii de cafea doriți. Pe site avem opțiuni cu 2,3,4 sau câte pachete doriți. Puteți comanda și direct, ce produse doriți. Dacă nu sunteți decis ce sortiment de cafea vi se potrivește, magazinul are un chestionar numit „Descoperă-ți gustul”. Trebuie doar să introduci aroma și intensitatea ei. Astfel avem arome precum: flori, furcte, ciocolată, nuci, dulce, condimente și decafeinizat.

Livrarea este gratuită la comenzile mai mari de 150 lei. Produsele comandate se pot returna în termen de 30 de zile.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Beanzcafe.ro