Una din cele mai longevive si apreciate banci de pe teritoriul Romaniei, cu o istorie de cateva decenii, BCR este prima si cea mai importanta optiune a clientilor care isi doresc finantarea unui credit, deschiderea unui cont sau a unui card de cumparaturi, economisire sau gestionare a salariului. In anul 1990 se pune bazele primului sediu BCR dupa preluarea activitatilor comerciale ale Bancii Nationale a Romaniei. BCR isi deschide in timp si un sediu online pentru clientii interesati sa obtina servicii mult mai rapid si in siguranta. Pe BCR.ro, expertii ofera persoanelor interesate produse si servicii de cea mai buna calitate, prin simpla inregistrare pe site si completare a sectiunii Profil.Apoi, acestia vor descoperi propriul jurnal financiar, valoarea neta si evidenta veniturilor si cheltuielilor. Cursul valutar este actualizat si disponibil online zilnic, iar cei de la BCR ofera clientilor chiar si posibilitatea de a cumpara pe loc aur fizic sub forma de lingouri batute si turnate sau sub forma de monede de diferite marimi.

Site-ul este foarte bine pus la punct si ofera persoanelor interesate chiar si oportunitatea de a vedea care sunt cele mai apropiate unitati BCR, astfel incat sa stie unde trebuie sa se adreseze pentru solutionarea unei probleme, pentru a scoate bani de la bancomat  sau pentru a beneficia de un produs sau un serviciu banking.

Atat persoanele fizice cat si persoanele juridice pot beneficia de pe urma serviciilor BCR, membra a grupului Erste Group, cel mai important din Romania.Fiind banca numarul 1 in Romania pe piata tranzactiilor bancare, cu sute de unitati localizate in aproape toate orasele din Romania, cu zeci de mii de terminale pentru plata cu cardul la comercianti si servicii complete de internet banking, mobile banking, phone banking si e-commerce, BCR isi surprinde zi de zi clientii cu rapiditatea gestionarii situatiilor, cu produsele si serviciile oferite, cu joburile disponibile care sunt postate pe site, dar si cu respectul cu care ofera servicii de inalta clasa si instrumentele necesare pentru dezvoltarea personala sau profesionala.