Magazinul online BBY.ro, sau Bold, Beautiful, You, se adreseaza numai doamnelor si domnisoarelor indraznete, care pun accent pe tinuta vestimentara, care stiu ca o invitatie la un eveniment nu trebuie sa ramana o simpla invitatie ci sa fie insotita de o aparitie spectaculoasa. Unele doamne merg la evenimente ca si cum ar pasi pe podium, aleg rochiile cele mai frumoase, isi fac o coafura spectaculoasa si spera sa fie remarcate si admirate.

Magazinul online Bby ofera doamnelor si domnisoarelor ocazia de a se prezenta la orice eveniment ca o adevarata aparitie, de a se simti admirate si de a purta rochia care se potriveste personalitatii lor. Un magazin special creat pentru a pune la dispozitia clientelor cea mai variata oferta de rochii, de toate marimile, culorile, cu maneca scurta sau lunga, simple sau de gala, care pot fi accesorizate sau nu necesita prea multe accesorii.

Magazinul online Bby isi deschide portile virtuale doamnelor care inteleg faptul ca numai evidentiindu-si formele isi vor pune in valoare si personalitatea. Pretul rochiilor variaza, in functie de model, de materialele folosite, de croiala si de aspectul general. Clientele acestui magazin online se vor simti in largul lor stiind ca nu trebuie sa probeze nimic, ci doar sa se ia dupa tabelul de marimi, stiind ca nu trebuie sa mai umble prin magazinele de specialitate ci este suficient doar sa plaseze o comanda online si rochia este livrata la domiciliu.

Comandarea produselor online este foarte simpla: clientele isi creeaza un cont pe acest site, isi aleg produsul sau produsele pe care urmeaza sa le comande, selecteaza o metoda de plata si asteapta livrarea prin intermediul serviciilor de curierat. Astfel femeile renunta la sesiunile lungi de shopping care se dovedesc extrem de obositoare si care le consuma timp si bani, in favoarea acestei noi metode de achizitionare a obiectelor vestimentare necesare.

Rochiile BBY se potrivesc atat doamnelor si domnisoarelor cochete care au nevoie de o tinuta potrivita pentru un bal, o petrecere de aniversare, majorat, de nunta sau de botez, dar si celor care se duc la serviciu aranjate si dichisite pentru a sta de vorba cu clientii, colaboratorii, angajatii si furnizorii intr-o maniera eleganta din toate punctele de vedere.