Un magazin specializat in comercializarea de piese auto si accesorii, Bardiauto.ro este cea mai buna alegere a conducatorilor auto care pun pret pe modul in care isi intretin autoturismul. Site-ul ofera piese auto, moto, de utilitare, uleiuri si aditivi, precum si alte accesorii auto foarte utile. Operatiunea de cautare a pieselor auto este foarte simpla. dupa colectarea produselor vizate spre comanda, cumparatorul trebuie doar sa apese butonul “in cos” si sa confirme comanda. De asemenea, cumparatorul va alege modul de plata si de preluare, va fi instiintat de taxa de transport pe care trebuie sa o plateasca si va fi nevoit sa precizeze adresa de facturare si de livrare. Dupa caz, potentialii clienti ai magazinului online Bardi Auto pot comanda produsele cu predare personala sau cu livrare.Preluarea personala este mult mai avantajoasa, fiind disponibila in orice filiera Bardi Auto, in timp ce livrarea va dura cateva zile lucratoare pana la sosirea coletului orin curierat.

Produsele comandate pot fi platite ramburs sau cu card bancar, in sistem protejat si securizat. In cazul in care unul sau mai multe produse ale comenzii nu corespund cerintelor, clientii pot face retur. Cele mai cautate categorii de catre cumparatori sunt uleiurile pentru motor, pentru angrenaje, antigelul, echipamentele pentru ateliere, echipamentele electrice, produsele de intretinere auto, dar si accesorii de interioare.

Pentru a plasa o comanda pe site, clientii trebuie sa isi creeze un cont, sa se inregistreze si sa poata comanda in siguranta ceea ce ii intereseaza, datele fiind deja introduse online. Modul de cautare in webshop este foarte simplu, gratie motorului de cautare facil de pe prima pagina. Piesa auto va fi incadrata intr-o anumita categorie, iar comanda va fi mult facilitata de detaliile introduse de cumparator, precum producatorul autoturismului, anul de fabricatie, tipul de combustibil si cilindrele.

Sectiunea garaj disponibila in site este utila indeosebi pentru clientii fideli, care aleg o masina in programul de cautare si isi doresc sa mai aleaga pe viitor cateva piese pentru acest autovehicul. Masina va fi salvata in garaj, fisa va fi completata cu datele masinii, iar in viitor cautarea va decurge mult mai rapid.