Tocmai pentru că baia înseamnă mai mult decât un lavoar și o cadă, magazinul online Bagno.ro propune prin intermediul produselor, un design modern și elegant capabil să schimbe radical încăperea cu funcțiunea de baie. Bagno.ro vă pune la dispoziție o gamă variată de produse și accesorii care pun în valoare baia și o transformă într-un mediu perfect pentru relaxare. Dintre aceste produse amintim obiectele sanitare (Lavoare, Vase WC, Bideuri, Clapete, Rezervoare încastrate și cadre), baterii baie (Baterii lavoar, Baterii cadă & duș, Sisteme pentru duș, Seturi baterii), căzi baie și paravane, sisteme duș (cabine duș dreptunghiulare/ pătrate, cabine duș semirotunde, cădițe duș, sisteme montaj, saune și minipiscine) și mobilierul pentru baie.
Atât obiectele sanitare, cât și accesoriile disponibile provin de la furnizori certificați, astfel încât Bagno.ro oferă cumpărătorilor produse rezistente în timp și la cel mai bun raport calitate-preț.
Livrarea produselor se face prin intermediul unei firme de curierat rapid, în orice localitate de pe teritoriul țării. Dacă localitatea nu se află în raza de acoperire a curierului, clientul va fi contactat în vederea stabilirii costurilor de livrare până la destinație. În aceste cazuri, firma de curierat percepe taxa de 1 leu/ km suplimentar.
În orice spațiu din casă este ideal să existe o unitate cromatică a materialelor folosite în amenajare, astfel că magazinul online Bagno.ro oferă clienților o gamă cât mai largă de produse pentru amenajarea, respectiv renovarea băii. Obiectele sanitare au nevoie de accesorii pe măsură, iar la o distanță de un singur click, veți găsi pe Bagno.ro, baterii de baie pentru cadă sau duș, confecționate din materiale durabile.
Livrarea este gratuită pentru comenzile ce depășesc 200 lei, iar pentru comenzile mai mici de 200 lei se percepe o taxa de 20 lei. Beneficiați de consultanță specializată și de 15 zile drept de retur.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Bagno.ro