Site-ul Babyliss-romania.ro a luat nastere din interesul manifestat atat de doamne cat si de catre domni pentru podoaba capilara, in cazul domnilor si pentru barba si mustata. Din ce in ce mai multi oameni pun accent pe coafura, considerand-o o carte de vizita, sau cel putin un reper despre igiena si modul in care isi ingrijesc trupul. Asadar, magazinul online oficial al firmei Babyliss in tara ofera produse aduse tocmai de la Paris, ce sunt versatile, ideale pentru a crea coafuri inedite, sunt usor de utilizat si la indemana tuturor. Aceste aparate de ingrijire personala si styling reprezinta solutia perfecta pentru orice ocazie, ajutand utilizatorii si utilizatoarele sa faca o economie substantiala in acest sens.

Rezultatele exceptionale pot fi obtinute acasa, stilul original si in tendinte este rezultatul multor ani de cercetari in domeniu. Aceasta companie cu o vasta experienta la nivel international s-a bucurat de succes inca de la inceputuri. In Romania, produsele sunt apreciate de domni si doamne de toate varstele si categoriile sociale, dar sunt folosite si in saloane de specialitate, de coafura si styling. In cadrul acestui site sunt disponibile spre achizitionare uscatoare de par atat pentru uz personal cat si profesional, care au un nivel de performanta ridicat si o durata de viata foarte mare. In plus, ondulatoarele pentru par ofera o solutie salvatoare in cazul in care doamnele nu pot ajunge la coafor din cauza timpului limitat de care dispun sau a altor considerente, pentru ca obtin acasa buclele perfecte, uniforme si in mod rapid!

Periile rotative sunt alte produse disponibile online, usor de utilizat si cu rezultate exceptionale pentru o coafura lejera, iar placile de intins parul sunt aparatele de cea mai inalta calitate de pe piata la acest moment. Si domnii pot arunca o privire pe site, pentru ca de aici isi pot cumpara aparate de tuns parul, trimmere si kit-uri multi purpose, atat pentru podoaba capilara cat si pentru barba si mustata. Modalitatea de comandare si de livrare este extrem de simpla iar promotiile sunt mereu postate pe prima pagina. Babyliss Romania este furnizorul de obiecte de styling si dispozitive cu ajutorul carora doamnele pot obtine o coafura superba la ele acasa iar domnii nu vor mai merge la frizer ca sa se tunda sau sa isi ingrijeasca barba.

Comenzile cu o valoare de 100 lei vor beneficia de transport gratuit, pentru comenzile de sub 100 lei, costul de transport este de 13 lei respectiv 23 lei dacă se alege transport în aceiași zi. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 14 zile de la sosirea coletului.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Babyliss-romania.ro