Magazinul online Baby24.ro vine in sprijinul tuturor parintilor care nu au timp sau nu sunt chiar incantati sa mearga in magazine impreuna cu copiii lor pentru a gasi cea mai buna oferta la jucarii, scutece, produse de ingrjire, etc. Pentru a evita tantrumurile, pentru a cumpara strictul necesar copiilor, parintii pot opta pentru comanda online data rapid si simplu pe acest site. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa isi ofere datele, sa se inregistreze si sa plaseze comanda. O data cu confirmarea comenzii, aceasta este livrata direct la domiciliu fara prea mari batai de cap.

Magazinul Baby 24 face parte din portofoliul firmei Netex Romania, cu peste 200 de magazine administrate in intreaga lume. Comanda este simpla: contul si-l poate crea clientul in cateva minute, urmand confirmarea pe e-mail. Dupa ce acest pas este realizat, se pot comanda produse din cadrul firmei fara limita de buget. Preturile sunt corecte in raport cu calitatea produselor prezentate, au inclusa taxa pe valoare adaugata si nu sunt costuri ascunse. Taxa de transport in schimb este separata. Clientul va plati o taxa de transport firmei de curierat care aduce produsele la domiciliu in maxim 10 zile lucratoare.

Clientii pot plati produsele fie ramburs, cu cardul de credit, de debit sau prin transfer bancar, asa cum este specificat pe site. Concret, ce pot comanda parintii din acest magazin online? Jucarii de interior si exterior, produse pentru hranire si alaptare, scutece, produse de schimbat, imbracaminte pentru fetite si baietei, produse necesare la plimbare, produse de igiena, precum si perne pentru alaptat si pentru gravide, lenjerie intima pentru mamici, proaspete mamici si viitoare mamici, genti, pompe si tampoane pentru san.

Concret, site-ul Baby24 pune la dispozitia parintilor tot ceea ce acestora le trebuie pentru a creste unul, doi, chiar trei sau mai multi copii. Parintii se pot incadra in buget pentru ca toate produsele au preturi accesibile. Cei care au nelamuriri referitoare la comanda pot suna la numarul de telefon afisat pe site sau pot trimite un e-mail la adresa specificata si imediat un reprezentant al companiei va raspunde prompt solicitarii.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Baby24.ro