BoutiqueMall este un magazin online care oferă cumpărătorilor branduri producătoare a mii de produse și o experiență facilă de shopping online. B-mall.ro este magazinul în care iubitorii de modă și pasionații shopping-ului online pot avea la un click distanță produse ale brandurilor internaționale în garderoba proprie.
Fiecare categorie, pe care o aveți la dispoziție pe site-ul oficial al magazinului, vă oferă piese vestimentare pentru orice stil, numeroase modele de încălțăminte sau accesorii, precum și informații care vă pot ajuta pentru achiziționarea produsului dorit. Având un personal atent și orientat către nevoile clientului, B-mall.ro poate fi locul potrivit pentru alegerea produsului dorit sau obținerea unor informații legate de un anumit produs. Puteți comanda online, telefonic sau prin email.
La fel de bine și ușor puteți returna produsul, dacă acesta nu vi se potrivește sau nu răspunde așteptărilor dvs. În termen de 14 zile calendaristice începand cu ziua în care vă aflați în posesia fizică a produsului, veți putea returna articolul achiziționat. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Acordați atenție ca produsul returnat să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu etichetele intacte și documentele incluse inițial). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, ciobiri, zgârieturi, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate ș.a.m.d.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe B-mall.ro