Magazinul online Azay.ro furnizează, din 2007, cele mai delicate și prețioase colecții de servicii de masă, tacâmuri, pahare, obiecte decorative și cadouri pentru momentele importante din viață.
Fiind un furnizor oficial al Casei Regale, Azay.ro a adus în România manufacturi istorice de patrimoniu, designeri și ateliere ale căror nume clădite în sute de ani arată pasiunea pentru frumos și măiestria acestora pentru crearea confortului.
Azay.ro înseamnă mai mult decât comercializarea unor obiecte care aduc finețe în arta mesei, reprezentând chiar crearea unor spații estetice (acasă ori la birou).
Dintre brandurile de renume, menționăm Royal Albert, JL Coquet- porțelan de Limoges pictat manual, Salviati-pahare și obiecte decorative din cristal de Veneția, Arthur Price of England- cadouri și tacâmuri din argint sau Vera Wang- porțelan, cristal si obiecte decorative argintate.
Fiecare client se bucură de servicii premium care se concretizează în timp de calitate, energie, cunoștiințe de specialitate și cele mai bune sfaturi pentru a alege ceea ce își doresc.
Serviciile magazinului includ beneficii precum: ambalare fără cusur, livrare oriunde în lume, personalizare cadouri (monogramă/ semnătură/ logo/ citat/ poezie gravate în cristal sau argint), program flexibil, consultanță gratuită în vederea decorării cu piese din colecțiile AZAY sau a organizării unei cine deosebite.
Produsele pot fi achiziționate și separat, fără obligația achiziționării unui set integral, putând fi comandate oricând pentru completarea colecției. Coletul expediat va cuprinde informații legate de produs, producător, modalitățile de întreținere, respectiv procesul de fabricare.
Plățile pot fi efectuate online prin MobilPay sau ramburs, la livrare. Comenzile mai mari de 500 lei efectuate în România, beneficiază de livrare gratuită, în vreme ce comenzile sub 500 lei au un cost de transport de 25 de lei.
Produsele comercializate sunt noi, sigilate și livrate în ambalajul original. Acestea sunt livrate prin serviciul de curierat Fan Courier, iar termenul de livrare este de 24-48 ore, în funcție de destinația fiecărui colet.
Potrivit legistlației în vigoare, dacă nu sunteți mulțumit de produsul cumpărat, aveți la dispoziție 14 zile drept de retur. Pentru ca banii să vă fie restituiți în cont, produsul trebuie să fie trimis înapoi sigilat, în aceeași stare în care l-ați primit.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Azay.ro