Pentru ca muzica si filmele sunt foarte importante pentru petrecerea timpului liber, magazinul online de boxe si sisteme audio-video avmall.ro pune la dispozitia persoanelor interesate cele mai bune astfel de produse la un raport calitate-pret corect! In cadrul acestui magazin sunt disponibile sisteme car audio, mobilier AV si accesorii, cabluri si conectica, dar si sisteme home audio-video foarte importante! Acest site a luat nastere din dorinta expertilor de a transmite tuturor utilizatorilor cunostintele despre sistemele de acest gen si de a le permite sa isi imbunatateasca viata in sensul unei mai bune calitati audio. Cumparatorii au posibilitatea de a comanda online orice produs dorit, din lista postata pe site, fiecare dispozitiv fiind prezentat in mod corect si cu informatiile de rigoare, cu una sau mai multe fotografii atent alese.

Este necesara completarea unor campuri timp de cateva minute dupa care comanda poate fi plasata catre operatorul site-ului care va contacta cumparatorii in cel mai scurt timp. Indiferent ca au achizitionat un accesoriu sau un intreg sistem de boxe, livrarea se face din stoc in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii. Exista posibilitatea de a achizitiona din acest magazin in rate fara dobanda, iar in cazul in care produsul nu corespunde cerintelor sau asteptarilor clientilor, atunci exista posibilitatea returnarii produsului in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primire.

Pe site sunt disponibile produse apartinand unor marci de renume precum Yamaha, Sennheiser, Magnat, JICO, Dayton si lista poate continua. In cadrul prezentarii fiecarui produs sunt expuse pretul corect, garantia, dar si unele informatii de descriere si specificatii tehnice importante. Categoriile de produse vandute in site includ boxele de podea, de raft, de tavan sau surround, de exterior sau pentru PC, boxe active si subwoofere, dar si amplificatoare, surse audio si surse video, pick-up-uri si accesorii, casti si cabluri de boxe, cabluri analogice si digitale si adaptori audio-video. Pot fi achizitionate si echipamente auto si sisteme audio pentru masini, diferite playere, dar si tratamente acustice incluzand izolatia fonica.

Avmall este magazinul complet echipat cu echipamente audio si video necesare in orice locuinta, birou sau masina! Dacă ați găsit un produs mai ieftin în alt magazin, puteți contacta un reprezentat pentru cea mai bună ofertă.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Avmall.ro