Autokarma.ro este un magazin online care se ocupa de comercializarea pieselor auto de import, lider pe piata in Romania, oferind conducatorilor auto in timp util tot ceea ce ii intereseaza pentru masina lor, de la piese de schimb, de la piese de mecanica si caroserie, pana la accesorii si consumabile. O data identificate piesele pentru masina dorita, clientii au posibilitatea de a trimite o comanda ferma, eliminand astfel timpul pierdut de cautarea prin diferite magazine. Cu peste 22 de ani de experienta pe piata din Romania in domeniul pieselor auto, Autokarma ofera sprijin si o experienta placuta clientilor, gratie bazei de date mari cu piese auto, actualizata foarte des si dezvoltata foarte bine. Autokarma are peste 12 magazine in Bucuresti si in tara, cu locatii noi in plan de dezvoltare. Acest magazin ofera un sprijin real clientilor din partea operatorilor pregatiti sa raspunda tuturor intrebarilor si solicitarilor acestora. Colaborarea cu acest magazin se poate intinde pe o durata foarte mare de timp, gratie preturilor competitive si a produselor de o calitate exceptionala.

Misiunea companiei este aceea de a face procesul de cumparare a produselor auto cat mai simplu si mai placut, pentru ca soferii sa se bucure din plin de masina lor. Navigarea pe site este placuta, simpla, contul poate fi creat foarte usor, prin introducerea datelor de contact si apasarea butonului Salvare. Dupa confirmarea inscrierii, persoanele interesate devin clienti Autokarma, cu dreptul de a adauga in cosul de cumparaturi toate piesele auto si accesoriile necesare.

Fiecare produs in parte este prezentat intr-o maniera inedita, cu informatii generale detaliate, cu fotografii foarte bine realizate, dar si cu observatii suplimentare. Comanda vine in cateva zile lucratoare, prin intermediul serviciilor de curierat, oriunde in Romania, si poate fi returnata in cateva zile lucratoare daca aceasta nu corespunde cerintelor clientilor sau tipului masinii. Cu p taxa de transport de 25 de lei pentru comenzi pana in 500 de lei si transport gratuit pentru comenzile ce depasesc aceasta valoare, produsele Autokarma sunt potrivite pentru marci cunoscute de autoturisme precum AUDI, BMW, OPEL, Mercedes-Benz, Renault, Seat, VW, Skoda, dar si pentru camioane si masini agricole si pentru motociclete si ATV-uri.