AutoHut.ro este un magazin online ce comercializează piese auto și produse universale pentru autoturisme. Magazinul a luat naștere în anul 2013 și este unul dintre cele mai accesate magazine online de piese pentru mașini. Magazinul are în ofertă peste 2 milioane de piese și accesorii pentru majoritatea modelelor de mașini. Începând cu anul 2015, magazinul a deschis și primul atelier Autohut, atelier ce oferă clienților servicii de montare a pieselor auto comandate online din atelier. În anul 2016, magazinul a obținut primul loc la GPec 2016 pentru cel mai bun magazin online din categoria Auto, Moto. Magazinul oferă transport gratuit la comenzile de peste 399 ron, în limita a 20 kg, iar la comenzile de sub 399 ron transportul costa 25 ron în limita a 20 kg. Produsele comercializate beneficiază de garanția oferită de către producător. Produsele comandate se pot returna în termen maxim de 30 zile. După retur, banii se vor primii înapoi în termen maxim de 14 zile. În caz că aveți întrebări sau nelămuriri puteți solicita serviciul de consultanță apelând la numărul 0377.100.946. Dacă nu ai găsit ceea ce trebuie pe site, poți cere o oferta completând formularul de la adresa autohut.ro/cerere-oferta. În acest formular va trebui să lăsați datele de contact și piesa dorită. Puteți specifica dacă doriți cea mai ieftină variantă, piese de calitate sau piese la un raport calitate/ preț optim.

Magazinul dispune și de un blog, adresa blogului este autohut.ro/blog. Pe acest blog veți găsi articole utile legate de domeniul auto dar și oferte de piese la prețuri accesibile. Dacă doriți și alte piese/accesorii la prețuri scăzute puteți accesa pagina dedicată reducerilor și promoțiilor, autohut.ro/promotii.

Magazinul oferă o gamă largă de metode de plată: plată în rate, plată prin card avantaj, plată prin BRD Finanance, plată prin cardul BT, plată prin cardul Alpha Bank, plată online cu cardul sau plată ramburs. Comanda se poate plasa telefonic la numărul 0377.100.946, prin email la adresa comenzi@autohut.ro sau direct pe site.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Autohut.ro