Autoechipat.ro este magazinul online ce reprezinta compania Auto Echipat Shop SRL, o companie care isi respecta valorile bazate pe respect, profesionalism si bun simt. Satisfactia clientului este foarte importanta pentru reprezentantii acestei firme. Un client satisfacut de interactiunea cu firma, un client multumit de comanda primita, de promptitudinea livrarii, cu siguranta va reveni sau va recomanda serviciile si produsele si altor potentiali clienti.

In plus, echipa tehnica AutoEchipat ofera clientilor solutii corecte si concrete la cerintele si problemele pe care le expun. Magazinul online ofera solutii complete pentru Service si vulcanizare, pentru diagnoza auto dar si scule de mana. In categoriile mai sus mentionate intra produse necesare oricarei vulcaniari, accesorii auto, produse chimice si de intretinere, electrice si pneumatice, scule de mana, solutii de tinichigerie si vopsitorie.

Expertii in domeniu dar si soferii care nu au cunostinte temeinice de reparatii auto dar stiu cate ceva despre buna functionare a masinii sunt invitati pe site-ul AutoEchipat pentru a se aproviziona cu tot ceea ce este necesar. In plus, comanda se realizeaza extrem de simplu si rapid, doar dand cateva click-uri. Dupa o navigare rapida pe site, clientii se pot orienta catre produsele care le sunt cu adevarat necesare pe care le vor introduce in cosul virtual. Dupa ce s-au asigurat ca au terminat lista de cumparaturi, pot finaliza comanda, urmand confirmarea comenzii si in cateva zile livrarea prin curierat rapid. Pentru comenzile ale caror valoare depaseste 300 de lei, transportul este gratuit. Pentru clientii nemultumiti de alegerea facuta sau de calitatea produselor primite, exista drept de retur in 14 zile de la primirea coletului.

Un alt mare avantaj pe care il ofera reprezentantii acestui site este consultanta specializata cu o echipa cu experienta in domeniu si cu solide cunostinte pe care doresc sa le impartaseasca si altora. Toate echipamentele necesare unui service sau unei vulcanizari dar si scule pentru reparatii profesionale pot fi gasite intr-un singur loc, si anume in magazinul online Auto Echipat, clientii vor plati ramburs sau cu cardul si vor primi garantia produselor pe o perioada de doi ani, acordata conform legislatiei in vigoare.

Vezi reducerile din săptămâna aceasta pe Autoechipat.ro